CHP'li Kartal Belediyesi'nde şok görüntüler! Islıklar çalarak iş bıraktılar

Maaşlarından Memnun olmayan ve iyileştirilmesini isteyen Kartal Belediyesi işçileri yine iş bıraktılar.

Maaşı 10 işçiden fazla olan genç Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Yüksel, geçim zorluğu yaşayan Kartal Belediyesi işçilerinin halinden anlamayarak üzmeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi, işçilerine gönderdiği mesajda; "Değerli Çalışma Arkadaşlarımız;
Ülkemizde yaşanılan ekonomik zorlukların sizleri derinden etkilediğinin farkındayız. Şu anda yetkili DİSK Genel-İş sendikamız ile görüşme halindeyiz. Eylül ayı içerisindeki ekonomik durumumuza göre, sizlerin yaşam koşullarını bir nebze olsa da düzelteceğiz. Çalışma arkadaşlarımızı ekonomik kriz karşısında yalnız bırakmayacağız. B002" Diye belirtti.

BELEDİYEDE ISLIKLAR YANKILANDI.

Maaşlarının iyileştirilmesini isteyen Kartal Belediyesi işçileri, ıslıklar çalarak Belediye merdivenlerinden aşağıya inip, iş bıraktılar. Sloganlar atan Belediye işçileri, "Direne direne kazanacağız!" Diye haykırdılar.

İŞÇİLER AŞ, GENÇ BAŞKAN EĞLENCE DERDİNDE!

Başkan Gökhan Yüksel, Çoluk çocuğuna aş götürme derdinde olan İşçilere zam yapacağına, 500 sanatçı ile Festival yapmayı tercih etti. "Şartlara göre Eylül'de bir nebze zam yapabiliriz!" Mesajı işçilerin tepkisine neden oldu.

Kartal Belediyesi işçilerin iş bıraktığı gün, 500 sanatçı ile Festival yapacağını duyurması hayretlerle karşılandı. İşte Kartal Belediyesi'nin Festival duyurusu;

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2023, 18:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17