Kartal Emniyet Müdürlüğü yeni araçlarla güçlendi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine kattığı yeni araçları, düzenlediği törende dualarla hizmete aldı.

Kartal Emniyet Müdürlüğü yeni araçlarla güçlendi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı'nın üstün gayretleriyle 2,5 yılda 50 araç Kartal'da polisimizin hizmetine sunuldu.

Kartal'da düzenlenen törende Kartal Polis Hizmetleri Derneği Başkanı Şenol Yondemir ve yönetiminin özverili çalışmalarıyla 6 adet Wolkvagen Cady, 2 adet Wolkvagen Golf ve 1 adet 17 kişilik Ford Transit Minibüs dualarla ve kesilen kurbanlarla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine sunuldu.

Törende konuşan Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, "Gelenek hale geldiği üzere derneğimizin katkıları ile yeni araçlarımızın hizmete alımı ile ilgili kurbanlarımızı Allah kaza bele vermesin düşüncesi ile keseceğiz.

Birde geçen hafta Cuma akşamı bir olay esnasında silahlı ateş ile yaralanan polis memuru arkadaşımızın adağını keseceğiz. Allah korudu çünkü. Allah bize bağışladı, hastanede yattı çıktı çok şükür durumu iyi. Bu araçlarımızı Sayın il Emniyet Müdürümüzün destekleri ile derneğimizin de katkılarıyla hem Kartal halkımıza hemde İstanbulumuza vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Daha güzel araçlarla daha ekonomik araçlarımızla vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Daha sonra Diyanette görevli hocanın yaptığı duaların ardından kurbanlar kesildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2023, 14:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17