CHP'li Kartal Belediyesi 400 kilo Nutuk'u hurdaya verdi!

Kartallıların vergileri hurdaya gitti!

CHP'li Kartal Belediyesi 400 kilo Nutuk'u hurdaya verdi!

Kartal Belediye Meclisi, Gökhan Yüksel başkanlığında toplandı.

BAŞKAN 39 VAADİNİ GERÇEKLEŞTİREMEYECEK!

Mecliste konuşan MHP Kartal Belediye Meclis üyesi Mehmet Gödekdağ, "5 yıldır makus kaderi değişmeyen yer Kartalımızdır. Gökhan Yüksel başkanın vaatleri arasında yer alan Mustafa Necati Kız Yurdu. Başkanın geçen sene en geç 2 senede yetiştireceğim dediği ve bu senede zamanında açılamayacağını  öğrenmiş bulunmaktayız. Görev süresinin son senesindeyken başkanın vaat ettiği 39 vaadini gerçekleştiremeyeceğinin hepimiz farkındayız.

HALI SAHAYA, STADYUM DİYEN!
İBB'nin yoğun desteğine rağmen stadyum vaadini yerine getiremeyen açılışını yaptığı hali sahayı San Diego Barnabeu gibi anlatan Sayın Başkandan ricamız, halkın vergilerini reklam ve konserlere harcamaya bir süre ara verip Yurdu zamanında açarak öğrencilerin ve Kartallıların mağduriyetine bir son vermektir.

ATATÜRK NUTUK'U HURDACILARDA!

Ve arkadaşlar, Nutuk!  Hepimizin okuması gereken ve içerisinde gençliğe hitaben barındıran Kartal Belediyemizin 2019'da dağıtmaya başladığı Sayın başkan Gökhan Yüksel'in 2020'de basımını yaptırdığı, güzel bir önsözünü yazdığı ama maalesef ben bu Nutuk'u herhangi belediyeci arkadaşımızdan veya sokakta bulmadım arkadaşlar. Bildiğiniz geri dönüşümcülerden, hurdacılardan aldım Topselvi'de. Bir tane değil üstelik kolilerce. Biz MHP olarak bunun takipçisi olacağız. Bir koliden 2 koliden değil 350, 400 kilodan bahsediyorum. Kaç kitap olacağını tahmin edersiniz.
HURDACI'DA 350-400 KİLO NUTUK!
MHP ve Cumhur İttifakı olarak soruyorum. Kartal Belediyesi'nin halkın öğrencilerinin okuması için 350-400 kilo bastırdığı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesi ile sonlandırdığı eserinin kaç adeti öğrencilere ve halka dağıtılmıştır? Kaç adeti geri dönüşüme yollanmıştır. Tarafımıza bildirilmesini arz ederim." Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2023, 14:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17