Şahin Kaya, Kartal’lılar Seni Merak Ediyor ve Soruyor; Kimsin? Projelerin Var mı?

Şahin Kaya, Kartal’lılar Seni Merak Ediyor ve Soruyor; Kimsin? Projelerin Var mı?

Yerel seçim 2 yıl kala "Ben Şahin Kaya Kartal Belediye Başkanı adayınızım" diyerek meydana inen Şahin Kaya siyasetçiler ve basın tarafından merakla izlenmekte.

ŞAHİN KAYA SEN KİMSİN?

Evet, herkes şimdi merakla bunu soruyor;

Kim Bu Şahin Kaya?

Nereli?

Ne iş yapar?

Tahsili Ney?

Neden belediye başkanlığına aday?

Projeleri var mı, varsa nelerdir?

Gücünü Kimden yada hangi partiden alıyor!

3 YIL ÖNCE ADAY OLDUĞUNU İLÇEM GAZETESİ BİLİYORDU!

Evet, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Kaya'nın 3 yıl önce belediye başkanı adayı olacağını bilen sayılı kişilerden biriydi İlçem Gazetesi sahibi. Şahin Kaya'nın Belediye başkanlığının asıl birinci basamağı muhtarlıktı. İkinci basamağı ise TDH yani Türkiye Değişim Hareketi Kartal İlçe Başkanlığı oldu. TDH Kartal'ın kuruculmasına vesile olan kişilerden bir tanesi de Şahin Kaya idi. Sonradan TDH umduğu gibi gitmeyince bir süre bekleyişe geçti. Kartal DSP yeniden yapılanma sürecine girince  Şahin Kaya DSP'nin Belediye Başkan adayı olduğu ilan edildi. DSP Kartal'da hızla ve sessizce yapılanmaya giren bir parti konumunda. Tabii bunda CHP'den istifa edip DSP'ye geçen İlhan Güzelgün'ün büyük desteğini gözardı etmemek lazım.

ŞAHİN KAYA'YI SARIGÜL MÜ?, AK PARTİ Mİ? YOKSA CHP Mİ? DESTEKLİYOR!

Şimdi her partide bir söylem gelişti


Şahin Kaya, Kartal’lılar Seni Merak Ediyor ve Soruyor Kimsin? Projelerin Var mı? Sarıgül mü destekliyor seni! Erzincan doğumlusun.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2012, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17