" />

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’den Başkan Erdem’e teşekkür plaketi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’den Başkan Erdem’e teşekkür plaketi

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Feshane Ordu Günlerinin ikincisinde etkinliğine verdiği destekten dolayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in elinden teşekkür plaketi aldı.

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen "Ordu Günleri" 14-17 Nisan günleri arasında Eyüp Feshane’de farklı stant ve organizasyonlarla ziyarete açık olacak. "Ordu Burda İstanbul'da" sloganıyla düzenlenen organizasyonun açılışına, Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Ordu Belediye Başkan'ı Seyit Torun, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, İstanbul’dan bazı belediye başkanları ve Ordulular katıldı.

Açılıştan sonra stantları gezen, Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve beraberindekiler bir avuç fındık yiyerek, fındığın insan sağlığına olan yararlarından bahsetti. Sancaktepe Belediyesi’nin açtığı standı da gezen protokol, açılış programında “Ordu Günleri"ne katkıda bulunan kurum kuruluşlara teşekkür plaketi sundu. Başkan Erdem, teşekkür plaketini İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin elinden aldı. Başkan Erdem, ” "Ordulular arasındaki birlikteliği ve kültür köprüsünü sağlayacak Ordu Günleri Fuarı, yöre ve kentin tanıtımına önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

Dört gün boyunca Feshane'de 100'ün üzerinde stantla ziyarete açık olacak olan organizasyonda, Ordu'ya has yiyeceklerden olan, Fındık, Pancar Çorbası, Mısır Ekmeği, Mısır Çorbası, Mellocan Kavurması, Sakarca, Mısır Yağlaşı, Kabak Tatlısı, Kabak Çorbası, Pekmez Sulaması gibi birbirinden farklı lezzetleri tatmak mümkün olacak. Ayrıca değişik kültürel ve sanatsal etkinlikler yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17