Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’de faaliyette bulunan spor kulüp yöneticileri..." />

Başkan Erdem, spor kulüp yönetici ve idarecileri ile yemekte buluştu

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’de faaliyette bulunan spor kulüp yöneticileri...

Başkan Erdem, spor kulüp yönetici ve idarecileri ile yemekte buluştu

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’de faaliyette bulunan spor kulüp yöneticileri ve okullardaki beden eğitimi hocaları ile bir araya geldi.

Yemeğe, Belediye Başkanı ve Sancaktepe Belediyespor’un Onursal Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, spor kulüpleri, spor hocaları ve bazı sporcular katıldı.

18 Nisan Çarşamba günü düzenlenen yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Erdem, Eğitimden kültüre, spordan çevreye kadar yürütülen bir dizi projeyle, gençlerin hem zihinsel hem de fiziksel gelişimlerini destekleyen programlar yürüttüklerini belirtti. Erdem, hem sportif anlamda hem de milli ve manevi değerlere sahip gençler yetişmesi anlamında önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini ifade ederek şunları söyledi , “Sancaktepe Belediyesi olarak geçtiğimiz üç yıllık süre içerisinde spora önem verdiğimizi gösterdik. Bundan sonrada gereken önemi vermeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Erdem, Sancaktepe Belediyespor ‘un elde ettiği ulusal ve uluslar arası başarının çok önemli olduğunu belirterek emeği geçen sporcu ve hocalara teşekkür etti.  Belediye olarak amatör sporun da her zaman destekçisi olduklarının belirten Erdem, ilçede belediyenin iki yıl içinde tamamlanması planlanan spora yönelik projelerinden de bahsetti. Sancaktepe’de spor yapmaya uygun her türlü alt yapı çalışmalarının oluşturulmaya çalışıldığını belirten Başkan Erdem, beden eğitimi hocalarına da seslenerek, “Hem Türkiye standartlarında hem de ulusal standartlarda hazırlanmış tesislerimiz var. Bunun kıymeti iyi bilinmeli. Burada sporu seven gençler kendini iyi yetiştirmeli. Hedeflerini yüksek tutmalı. Değerli hocalarımız geçlere sporu sevdirip, yetenekli sporcuları  teşvik etmeli” dedi.

Başkan Erdem konuşmasının sonunda,  “ Sporu ve sporcuyu seviyoruz, elimizden geldiğince destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Başarının temeli her şeyde olduğu gibi sporda da çok çalışmaktır” dedi.

Program sonunda kulüp yöneticileri, Sancaktepe’de sporun geliştirilmesi için düşünce ve fikirlerini belirterek, belediyenin geçtiğimiz yıl temellerini attığı spor salonlarının hizmete girmesini büyük bir heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17