CHP'li Başkan Vatandaşların Mallarıyla Hayal pazarlayarak Belediyeyi kazandı.

Kartal'da yaşanan Skandal olay, "Bu kadarına da Pes artık!" dedirtti.

FOS VAADLERE HAYÂL VAAD EKLEDİ!

5 yıl önce oy almak için vaad ettiği projelerinin çoğu fos çıkan Başkan Yüksel, seçim öncesi düzenlediği lansman programında vatandaşların arsasını Meydan diye pazarladı.

VATANDAŞLARA ve MÜTEAHHİDE ŞOK!

Karlıktepe Mahallesi 11328 Ada, 72 Parselde bulunan 8 adet binanın onlarca malikleri geçen yıllarda müteahhit firma ile anlaşma yapmış ve Kentsel dönüşüme girerek kiraya çıkmışlardı. Evleri bir türlü zamanında bitmeyen ve mağdur olan malikler, bu seferde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in "Meydan Hayali!" Şoku ile karşı karşıya geldiler.

ATIŞ SERBEST!

Başkan Yüksel'in oy uğruna boş vaat alışkanlığı 5 yıl sonra sınır tanımaz hal aldı. Borç batağında ki Kartal Belediyesi vatandaşların ve müteahhit firmanın haklarını nasıl ve neyle ödeyeceği merak konusu oldu. Kartal'ın merkezinde ki paha biçilmez arazinin akıbetini ne olacağı ise muamma.

BAŞKAN YÜKSEL'DEN DAVACI OLACAKLAR MI?

Sahibi oldukları evlerinin arsasını oy uğruna Meydan diye pazarlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'den maliklerin ve müteahhit firmanın davacı olup olmayacakları ise kamuoyunda merak uyandırdı.

İŞTE BAŞKAN YÜKSEL'İN 2019 YILINDA SEÇİLMEK İÇİN VAAD EDİPTE YAPMADIKLARI;

,

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 23:33

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17