Mehmet Altıparmak, "Ne şartta olursak olalım sahaya kazanmak için çıkacağız!"

Bu hafta sonu Radyo Seymen Kartal Stadında lig’in son maçını oynayacaklarını belirten Kartalspor Teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Bu karşılaşmanın hazırlıklarına sezon sonu mukavelesi bitecek olan ve seneye takımda yer almayacak oyuncularla yollarını ayırarak başladıklarını” söyledi.

Mehmet Altıparmak,
Kalan oyuncuların hepsinin gidenlerden farklı olmadığını söyleyen Altıparmak; Sözleşmesi devam eden oyuncularımızla, altyapıdan yapacağımız oyuncu takviyesiyle ve bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan fakat son maçta bizimle olmak isteyen oyuncularımızla Karşıyaka maçına çıkacağız. Yabancı oyucularımız Eze ve Denilson’da bu maçta oynamak istedi, normalde yabancı oyuncular bu tür şeylere bakmazlar giderler ama sanıyorum son 5 haftalık periyotta yakaladığımız güzel ortamın bu konuda etkisi oldu diye düşünüyorum.


Bir hafta önce küme düşen bir takım olarak son maçımıza çıkıyoruz maçla alakalı konuşacak çok şey olmasa da bizim için bazı önemli noktaları bulunmaktadır. Öncelikle hangi şartta ve ne olursa olsun biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Ayrıca önümüzdeki sezonun planlaması açısından diğer oyuncularımızı izleme ve genç oyuncularımızın bize neler vereceğini görme açısından bizim için oldukça önemli bir maç. Nihayetinde bir lig maçı ne şartta olursak olalım kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah bu son maçımızı kazanarak hem oynayan oyuncuları, hem de bizi destekleyen herkese burukta olsa bir sevinç yaşatırız.


Bu saatten sonra ayrılan oyuncular hakkında konuşmaya gerek yok. Takımımız küme düşmüştür bu üzücü olay hakkında herkes yorum yapıyor ama Kartalspor büyük bir camiadır, bu büyük camianın bir an önce ayağa kalkıp önümüzdeki sezonun planlamasını yapması ve layık olduğu yere tekrar dönmesi için gerekli hazırlıkların yapılması gerekmektedir. Bu hafta sonu oynayacağımız Karşıyaka maçı da önümüzdeki sezonun planlaması adına bize ışık tutacaktır.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17