Bulvarspor'da şok eden sitem dolu istifa depremi

Önce ki dönem Kartalspor'u bitirdiler, şimdi batırma sırası Kınay Bulvarspor'a mı geldi?

Bulvarspor'da şok eden sitem dolu istifa depremi

Bölgesel Amatör Liginden şampiyon olarak 3. lige çıkan ve sezonu mücadele ettiği 2.grupta 8. sırada bitiren Kınay Bulvarspor da yaprak dökümü yaşandı.

İstifaların ardı ardına geldiği Kınay Bulvarspor kulübünden yapılan zehir zemberek açıklama da başta Belediye olmak üzere yerel yöneticilerin kulübe destek ve sahip çıkmadıklarını belirttiler.

ARKADAŞINA MİLYONLARCA LİRA KIYAK, SPORA ZIRNIK YOK!

CHP'li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel 4 yıl içerisinde arkadaşına her işi ihale ile usulüne uydurup paslarken, Kartal'ın kıymetli değeri Kınay Bulvarspor'a destek vermedi. Kartal Belediyesi'ni milyonlarca lira borç batağına sürükleyen başkan Yüksel'den Kınay Bulvarspor basın açıklaması ile destek almadıklarını açıkladılar. Kartallı futbol taraftarlarının Başkan Gökhan Yüksel'e seçim vaadi olan Kartal Stadını yapmamasından dolayı tepkisi devam ediyor.

İşte Kınay Bulvarspor'un o basın açıklaması;

Bulvarspor kulübü “08.07.2023 tarihinde yapılması kararlaştırılan genel kurul toplantısı öncesinde, son yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Normal gündeminde yeni sezon planlamalarının toplantıda yaşanan gelişmeler sonrasında, Başkan Sebahattin Karaer, İkinci Başkan ve kulübümüzün isim sponsoru Kınay grup Ceosu Barış Dillioğlu, Basın sözcümüz Kınay grup üyesi Korkut Nadir görevlerinden istifa etmişlerdir. 3 yıl içerisinde Süper Amatör Liginden Profesyonel 3. lige taşıdığımız kulübümüzün bugün hali hazırda sadece sportif başarıları ile değil, semtimizdeki taşıdığı sosyal sorumlulukları ile başarıları ortadadır. Semtimizde, evimiz olan kulüp tesislerimizde ve stadımızda U-11, 12,13, 14, 15-17 ve 19 yaş guruplarında alt yapı takımlarımızda, futbol okullarımızda yüzlerce çocuk ve gencimiz sokaklarda zararlı alışkanlıklarla zaman geçireceğine sağlık ve mutlulukla sporlarını yapmaktadırlar. Ayrıca tesislerimiz de maçlarını yapan Kartalspor, Karayolları, Atalar, Soğanlık, Balkan Yeşilbağlar ve Yakacık spor kulüpleri gibi bir çok kulübümüze de desteklerimiz ve sunduğumuz imkanlar durmadan devam etmektedir. Tüm bunları yapabilmek için her gün neredeyse gece 24.00’e kadar tesislerimizi açık tutmakta, kesintisiz hizmetlerimize devam etmekteyiz. Yönetim kurulumuzun bu kadar emeklerine rağmen son toplantımızda  yeni sezon planlamalarını, yeni sezon kadrolarımızı ve yaklaşan kongre de yapacaklarımızı planlamak yerine semtimizden başta belediye başkanlığımız olmak üzere yerel yönetimlerimizden destek göremediğimiz ve yakın zamanda da bu desteklerin olabileceğine dair bir işaret göremediğimizi tartışmamız bizleri fazlasıyla üzmüş ve toplantıda belirttiğimiz kararların çıkmasına neden olmuştur” denildi.    

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 13:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17