Kartalspor Olağan Genel Kurula gidiyor!

Kartalspor da kuruluşundan bu yana ilk kez küme düşerek 1. lige veda etti.

Kartalspor Olağan Genel Kurula gidiyor!
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

PTT 1. Lig’e bugün oynadığı Karşıyaka karşılaşmasında aldığı 4-3 galibiyet ile veda eden Kartalspor’da yönetim olağanüstü kongre kararı aldı.

Kent34'ün haberine göre; Kartalspor Başkanı Hamza Tozkoparan yönetim olarak 16 Haziran tarihini kararlaştırdıklarını, kesin tarihin önümüzdeki günlerde açıklanacağını bildirdi.

Karşıyaka karşısında Radyo Seymen Kartal Stadyumunda son 1. lig maçına çıkan Bordo beyazlılar genç takım ağırlıklı kadrosu ile İzmir ekibine sahayı dar etti. Saha dışında taraftar ile polis karşı karşıya geldi. Taraftara atılan biber gazı bombası rüzgarın etkisi ile sahayı sardı. Maça 8 dakika ara verildi.


Kartalspor bugün 1. ligdeki son randevusunda sahasında Karşıyaka’yı ağırladı.


Maça nerede ise hiç forma görmemiş gençlerin ağırlıkta olduğu kadro ile çıkan Bordo Beyazlılar ilk 20 dakikada orta saha hakimiyeti kuramadı. Bu sırada saha dışından Kartalspor taraftarlarının tezahüratları duyuluyordu. Kulüp binasının önünde toplanan 100 civarındaki taraftar önce Başkan Hamza Tozkoparan ve yönetim aleyhine protestolarda bulundular. Daha sonra Ahmet Şimşek Koleji tarafına yürüyüşe geçtiler.


BİBER GAZI TATİLİ



Bu sırada Genç Taraftarlar Derneği’nin de bulunduğu binanın çatısında kümeleşen bir grup “Şerefiniz varsa istifa edin” yazılı pankartı açarak protestoya devam ettiler. Aşağıdaki grup maçın 18. dakikası oynanırken protokol tribinüne doğru yürümek istediler. Bu duruma polis barikatlar ile engel oldu. Barikatları aşmak için harekete geçen Kartalsporlu taraftarlara biber gazı ile müdahale edildi. Ancak, bu sırada esen rüzgarın da etkisi ile gaz sahaya doldu. Yoğun biber gazından hem protokol tribünü, hem basın mensupları hem de sahada bulunan futbolcular etkilendi. Hakem de maçı tatil etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2013, 23:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
soru şu
soru şu - 11 yıl Önce

asıl soru şurda, o pankartın parasını kim verdi???

SIRADAKİ HABER

banner17