Kartal'da hızla güçlenen DSP Annelerin gönlünü fethetti

DSP Kartal İlçe örgütü Anneler günü nedeniyle Kartal Rıhtım cafe'de kahvaltı düzenledi.

Kartal'da hızla güçlenen DSP Annelerin gönlünü fethetti
DSP Annelerin ve Kartal'lı kadınların gönlünü fethetti. Kahvaltıya kadınların ilgisi yoğun olurken, katılan tüm kadınlara karanfil verilerek yakından ilgi gösterilmesi takdirle karşılandı. 


TÜM ANNELERİN ELLERİNDEN ÖPERİM


İlçe Başkanı İlhan Güzelgün yaptığı kısa konuşma ile günün anlam ve önemini anlatırken,"kendisinden yaşça küçük olsalar bile tüm annelerin ellerinden öpüyorum" demesi katılımcılar tarafından bolca alkışlandı. Güzelgün “Annelerimiz bizim her şeyimizdir. Partimiz tüm annelere ve anne adaylarına açıktır. Kadın kolları teşkilatımız var güçleriyle çalışıyorlar. Önümüzde yerel seçimler var. Kartal’ı Allah’ın izniyle DSP kazanacak.


KARTAL’DA
3 PARTİ YARIŞACAĞIZ!


Kartal’da iktidar olduğumuz zaman, tarih yazacak. İnsana hizmet nasıl olur, kadına hizmet, annelere hizmet nasıl olur Kartal halkı bizimle yani DSP iktidarıyla görecekler. Kadınlarımız için çok önemli projelerimiz var. Belediye başkan adaylarımız projeleriyle sıraya girmiş vaziyetteler. Belediye başkan adayımız netleştikten sonra DSP’nin gücü daha da belirginleşmiş olacak. Çok kaliteli Meclis üyesi  aday adaylarımız var. Bunları zamanı ve sırası gelince tek tek açıklayacağız. Bu seçim üç parti arasında geçecek. Bu partilerden birisi de Demokratik Sol Parti’dir.

Engelli bir anne'ye Rahmetli Ecevit'in bir resmini hediye etmesi ve elini öpmesi duygu dolu dakikalar yaşanmasına sebep oldu.

Kahvaltıya DSP İstanbul Kadın kolları Başkanı Nesrin Altın'da katılırken Kartal'lı anneler kendisiyle sohbet imkânı bulmuş oldular.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2013, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17