Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 17 yeni araç.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün önderliğinde, Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneğinin katkılarıyla 14 araç ile 3 motosiklet hizmete alındı.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 17 yeni araç.
banner46

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Emniyet büro amirleri, Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Şenol Yondemir ve yönetim kurulu, dernek üyeleri ile emniyet mensupları katıldılar.

-

-

-

-

Törende konuşan başarıları ile takdir toplayan İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, "Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Kartal İlçe Emniyeti Müdürlüğü’ne, Polis Hizmetleri Güçlendirme Derneği aracılığıyla elde edilen bağışlarla 2022 ve 2023 yıllarında alınan değişik markalarda toplam 42 araç ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen 8 araç ile birlikte son iki senede toplam 50 sıfır aracımızı Kartal Emniyet Müdürlüğünün hizmetine kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. Emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

-

-

-

Törende dualarla kurbanlar kesildikten sonra, Dernek başkanı Şenol Yondemir araçların anahtarlarını Emniyet Müdürü Sinan Dallı 'ya takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 12:11

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17