CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde ihaleye fesattan 28 gözaltı.

Ataşehir Belediyesi'nde Aralarında 3 Belediye Başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişiye operasyon yapıldı.

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde ihaleye fesattan 28 gözaltı.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP'li Ataşehir Belediyesindeki iki farklı ihalede haksız kazanç sağlanarak belediyede kamu zararı oluşturulduğunun tespit edilmesi üzerine soruşturma başlatıldı.
-
BAŞKAN YARDIMCILARI İLE 28 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Ataşehir Belediyesinin açık hava reklam panolarının 3 yıl süreyle kiraya verilmesi işiyle ilgili yapılan iki ihalede de usulsüzlük ve kamu zararı olduğu yönünde iddialarda bulunması üzerine yapılan araştırmada, hem şüpheli firma yetkilisi hem de belediye görevlileri açısından ihaleye fesat karıştırma suçunun oluştuğu tespit edildi.
-
Yapılan eş zamanlı operasyonda Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları S. K. ve O. Ç., ile o dönem Ataşehir Belediyesi'nden mimar olan şu an ise Kadıköy Belediye Başkan yardımcılığı yapan G. C. gözaltına alındı.
-
ATAŞEHİR BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAYIMLADI.
Yapılan yazılı açıklamada;
"Bugün basında yer alan haberlerde Ataşehir Belediyesi’nde “Milyonlarca liralık yolsuzluk iddiaları” gerçeği yansıtmamakta olup, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 10 yıl önce, 2013 yılında yapılan 2 farklı ihale dosyası ile ilgili soruşturma başlatılmıştır." Denildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2023, 16:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17