Başkan Yazıcı'dan Depremzedelere 7 milyon Türk Lirası destek.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da dayanışma programına katıldı.

Başkan Yazıcı'dan Depremzedelere  7 milyon Türk Lirası destek.
banner46

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi.

-

Yardım programı TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda canlı olarak yayımlandı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağış toplamak için yapılan ortak canlı yayına, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve sanatçının yanı sıra spor dünyasından ve bürokrasiden önde gelen isimler katıldı.

-
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da dayanışma programına katılarak, 7 milyon Türk Lirası değerinde destekte bulundu. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada,” Televizyonlarımızın “Türkiye Tek Yürek“  Dayanışma Programına: Belediye Personelimiz ve şahsım adına 1,5 milyon,  Temel Bilimler Vakfımız adına 4 milyon, ortağı olduğum Mercan Hastanesi adına 1,5 milyon olmak üzere toplam 7 milyon Türk Lirası destekte bulunduk. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız” ifadelerine yer verdi.  
 

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17