Zübeyir Kurt, "Kartal'ın İP Müdürü, ispat et!"

İYI Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateşin paylaşımına, MHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan tepki.

Zübeyir Kurt, "Kartal'ın İP Müdürü, ispat et!"

İYI Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş Facebook hesabından yaptığı paylaşımında; "MHP'den istifa edip, İYİ'ler hareketine gönül bağını resmileştirip  İYİ ailenize hoş geldiniz." Diye paylaştı.

-

-

MHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN KARTAL KAMUOYUNA;

İlk eksiğini geçmişinde MHP ile hiçbir bağı olmamasına rağmen, MHP Kartal şehit ilçe başkanımız Nihat Uygun’un anma programına katılarak yapan, siyasi toyluğuna vererek muhattap almadığımız Kartal’ın İp müdürü Ateş, toyluğunun üstüne yeni bir nezaketsizlik ekleyerek, ......isimli şahsın MHP‘den istifa ederek partisine üye olduğunu sosyal medyadan paylaşmıştır.

 ......isimli şahsın MHP Kartal’da hiçbir zaman aktif bir üyeliği olmadığı, parti teşkilat işleri birimimiz tarafindan titizlikle irdelenip tarafıma bilgi verilmiştir.

İp’in Kartal müdürü kendi partisi ile dahi bağı olmayan; CHP’nin Kartal’da, ip’i dizayn projesinin bir aktörüdür. Mazisinde Kemal Kılıçdaroğlu ile sözde adalet yürüyüşünde boy boy resimleri bulunduğu tarafımızca malumdur.

İp’in Kartal müdürü, partisine katılan şahsın MHP üyeliği olduğunu ispatlamakla ve kamuoyuna bildirmekle mükelleftir. Aksi durumda müfteridir.

Kartal’ın ip müdürü Ateş’e yakın zamanda MHP Kartal’ı sıkça takip etmesini; Toplu yapılacak MHP’ye katılım programında, kaç tane partilisinin İp Kartal’da yaşadıkları ayrımcılık ve haksızlığa isyan ederek MHP üyesi olacağını İYİ izlemesini öneririm.

Bu katılım sonrası, içindeki gizli CHP aşkı ve CHP’li yoldaşları ile baş başa çırpınmak kendisi için kaçınılmaz bir son olacaktır.

MHP ve Cumhur ittifakı Kartal’da tarih yazacak, bu nöbetçi gizli CHP’li İP müdürü ise Kartal siyasi tarihinden silinecektir.

SAYGILARIMLA

MHP KARTAL İLÇE BAŞKANI
ZÜBEYİR KURT"

-

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 20:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17