AK Parti Kartal'ın yeni İlçe Başkanı hangisi olacak?

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyaset sahnesi hareketlendi.

AK Parti Kartal'ın yeni İlçe Başkanı hangisi olacak?

Milletvekili seçimleri nedeniyle boşalan AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı görevine kimin geleceği kamuoyunda merak konusu oldu.

TEMAYÜL YOKLAMASIYLA SORULDU.

AK Parti, Milletvekili aday adaylığı nedeniyle boşalan Kartal İlçe Başkanlığı'na kimi görmek istediklerini üyelerine sordu. İlçe de Kurulan sandığa üyeler kimi AK Parti Kartal İlçe Başkanı olarak kimi görmek istediklerini yazıp, kapalı zarf ile tercihlerini belirttiler.

İL BAŞKANLIĞINA ÇAĞIRILDILAR

Temayül oylamalarından sonra isimleri en çok öne çıkanlar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na çağırıldılar. İl Başkanlığında öne çıkan isimlerle bire bir görüşmeler yapıldı. İl Başkanlığı 'na şu isimler gittiler; Meclis üyeleri Muhammer Bektaş ve Haydar Göksoy,  İlçe yönetim kurulu üyeleri Nimet Gündoğdu, Zeki Karaismailoğlu, Mustafa Soykan ve Mürsel Yılmaz.

-

-

HANGİSİ AK PARTİ KARTAL'IN YENİ İLÇE BAŞKANI OLACAK?

Şimdi bütün AK Parti Kartal İlçe teşkilatı ve üyeleri, İl Başkanlığı'na giden bu isimlerden hangisinin yeni Kartal İlçe Başkanı olacağını merakla heyecanla bekliyorlar.

-

Gazetemize kimin yeni İlçe Başkanı olacağı hakkında bilgi geldi. Parti içi işleyişe dahil olmamak amacıyla o isim açıklandığında kamuoyunu bilgilendireceğiz.

Bizi izlemeye devam ediniz...

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 23:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17