Kartal Ülkü Ocakları yeni Başkanı Yuşa Kaan Kaya oldu.

Kartal Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda görev değişikliği yaşandı.

Kartal Ülkü Ocakları yeni Başkanı Yuşa Kaan Kaya oldu.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan'ın takdirleri ile Ülkü Ocakları Kartal İlçe Başkanlığına Yuşa Kaan Kaya atandı.

-

-

Yuşa Kaan Kaya kimdir?

2001 yılında İstanbul da doğdu.

3 kardeşin en büyüğü olup, aslen Kastamonu'dur.

İlkokulu Eyyüp Genç ilköğretim okulunda, ortaokulu Milli Eğitim Vakfı Orta okulunda, Liseli Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Grafik bölünmünü okudu.

Üniversitenin ilk iki senesi Kastamonu Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı. Şuan Üsküdar Üniversitesine Tarih Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanımız Sn. Alparslan Doğan'ın takdirleri ile Ülkü Ocakları Kartal İlçe Başkanlığına Yuşa Kaan Kaya Atanmistir.2001 yılında İstanbul da doğdum 3 kardeşin en büyüğüyüm aslen Kastamonuluyum.İlkokulu Eyyüp Genç ilköğretim okulunda ortaokulu Milli Eğitim Vakfı Orta okulunda Liseli Şehit Salih Alışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Grafik bölünmünü okudum.Üniversite nin ilk iki senesi Kastamonu Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladım şuan Üsküdar Üniversitesine Tarih Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitimime devam ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 23:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan kaya
Ayhan kaya - 1 yıl Önce

Başarılar diliyorum ülkücüler bu ülkenin temel taşlarıdır

SIRADAKİ HABER

banner17