AK Parti yeni ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu oldu.

Kartal'da beklenen flaş gelişme yaşandı.

AK Parti yeni ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu oldu.
banner46

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NİMET GÜNDOĞDU OLDU!
AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir TAŞYÜREK’in 28. Dönem İstanbul Milletvekili Aday Adaylığı sürecinden dolayı istifa ettiği İlçe Başkanlığı koltuğuna, İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini başarı ile yürüten, uzun yıllardır AK Parti davasına hizmet eden Sn. Nimet GÜNDOĞDU getirilmiştir.
İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğine emin olduğumuz Nimet GÜNDOĞDU başkanımıza bu önemli görevde başarılar diler, AK Parti Teşkilatları ve yönetimi adına yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.
*AK Parti Tanıtım Medya Başkanlığı*

Nimet GÜNDOĞDU Kimdir?
1964 yılında Ağrı’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kartal’da Yükseköğrenimini İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik bölümünde tamamladı. Kurucusu olduğu Şirket’te yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. AK Parti ailesine 2002 yılında katıldı. Partimizde 2004 yılında yedek yönetim kurulu üyeliği yaptı ve 2009 yılında Meclis üyesi Adayı oldu. 2014 yılında gerçekleşen 5.Olağan Genel kurulda ise Ana kademe İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. İnsan Hak’larından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 7. Olağan Genel Kurulda Yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
7. Dönem Kartal İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü.
Bir çok Dernek ve Spor kulüplerinde görev aldı. 54 yıldır Kartal’da ikamet etmektedir.
Evli ve üç çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 18:45

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Cankur
Mehmet Cankur - 13 ay Önce

Nimet beyle yıllarca aynı kulvarda mücadele verdik kişiliği ahlaki dürüstlüğüne taninanan bir dostumuz kartalimiza hayirli uğurlu eylesin

SIRADAKİ HABER

banner17