Zübeyir Kurt, "Cumhur İttifakı kazanacak. Kartallılarla gurur duyuyorum.

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, İSTGAD İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar'ı makamında ağırladı.

Zübeyir Kurt, "Cumhur İttifakı kazanacak. Kartallılarla gurur duyuyorum.
banner46

-

-

-

MHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen görüşmede MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, İlçe Sekreteri Av. Alper Tufan, Yerel yönetimlerden sorumlu Başkan yardımcısı Recep Elvan ve Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Doğan hazır bulundular.

-

-

BAŞARILAR DİLEDİ.

Hayırlı olsun temennisinde bulunan İSTGAD İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve İlçem Gazetesi Sahibi Aytekin Yaşar, "Sayın başkan, Kartal'da çok güzel hizmetlerde bulunacağınıza inancımız tamdır. Size ve yeni yönetiminize başarılar dilerim." Dedi.

KAPIMIZ KARTALLILARA AÇIKTIR.

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe yeni ilçe Başkanı Zübeyir Kurt ise, "Başbuğumuzun 9 ışıkta ki toplumculuk ilkesinden hareketle Kartal'da bütün toplumu kucaklayıcı bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Amacımız bütün vatandaşlarımızın esnaflarımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve siyaset üstü bir anlayışla çözüm üretmektir.
Kapımız bütün Kartallılara açıktır." Diye belirtti.

KARTALLILARLA GURUR DUYUYORUM.
Sözlerine devam eden Kurt, "Millet olarak büyük bir afet yaşadık ve bu afette Devletimiz, bütün kurumlarımız ve halkımız seferber olduk. Özellikle Kartal halkı bütün herkes yardım için yarıştı. Bundan dolayı Bütün Kartallılarla gurur duyuyorum. Yakında Afet bölgesine yardım göndereceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor." Dedi.

CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK.

Kurt, "Kartal'da her zaman görevimizin başındayız ve sahadayız. Yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Kartal'da Milliyetçi Hareket Partisi'ne karşı büyük bir teveccüh var. İlerleyen dönemlerde bunu herkes müşahade edecektir. 14 Mayıs günü gerçekleştirilecek seçimlerde liderimiz Devlet Bahçeli'nin önderliğinde seçimi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu seçimlerde Allah'ın izniyle ve halkımızın teveccühü ile Cumhur İttifakı kazanacaktır." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2023, 17:27

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
DAVUT
DAVUT - 13 ay Önce

SELAMUN ALEYKÜM.HAYIRLI RAMAZANLAR.INSALLAH EVELAALLAHIMIN IZNIYLEN BASARILAR.DILIYORUM BASKANIM.SAYGI HÜRMETLERLEN ALLAHA EMANET OLUN ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner17