Barış Özerol, "Türkiye Yüzyılında durmak yok, yola devam."

Türkiye Yüzyılı için özverili çalışmalarıyla gönüllere giren AK Parti İstanbul İl Yönetim kurulu üyesi Barış Özerol gazetemize açıkladı.

Barış Özerol, "Türkiye Yüzyılında durmak yok, yola devam."

Özerol, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem Milletvekili seçimleri A. Adaylığım sebebi ile iki dönemdir büyük bir onurla ifa ettiğim AK Parti İstanbul İl yönetim Kurulu üyeliği görevimden ayrılmış bulunuyorum.


Şahsımı bu görevlere layık gören Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm parti büyüklerime şükranlarımı sunuyorum.  


Bugüne kadar birlikte çalıştığım Başkanlarımdan, dava ve yol arkadaşlarımdan, tüm AK Parti ailesi mensuplarımızdan haklarını helal etmelerini istirham ediyor; birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daim olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.  


Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu davanın bir neferi olarak; Durmak Yok Yola Devam…" Diyerek sözlerini sonlandırdı.

-

-

BARIŞ ÖZEROL KİMDİR?

1975 İstanbul, Kartal doğumlu olan Özerol aslen Malatyalı’dır.

Üniversite tahsilini Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletinde, Eastern Michigan Üniversitesi İşletme ve Finans Bölümlerinden mezun olmuştur.

Harvard Üniversitesi’nin “Liderlik ve temel ilkeleri” sertifika programını tamamlayan Özerol, iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Uluslararası yatırım şirketi olan American Express şirketinin uyguladığı Brokerlık sınavında ilk 100 kişi arasına girmesi dolayısıyla bu firmada belli bir süre çalışan Özerol, daha sonra Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Halihazırda da sanayi alanında faaliyetlerine devam etmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübu¨ Kongre Üyesi olan Özerol, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda faaliyetlerini sürdürmektedir.

6. Olağan İstanbul Kongresi’nde İl Yönetim Kurulu’na seçilen Özerol, bu süreçte Ekonomi Komisyonu ve Dış İlişkiler Komisyonu’nda görev yapmıştır.

24 Şubat 2021’de gerçekleştirilen İstanbul İl Kongresinde tekrar İl Yönetim Kurulu’na seçilen Özerol, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 21:59

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17