Mehmet Kılınçkaya, "Kartal İlçemizin gerçek bir vekili olması için aday adayı oldum."

Mehmet Kılınçkaya neden Milletvekili aday adayı olduğunu gazetemize açıkladı.

Mehmet Kılınçkaya, "Kartal İlçemizin gerçek bir vekili olması için aday adayı oldum."
banner46

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçede özverili çalışmalarıyla dikkatleri çeken Mehmet Kılınçkaya, Milletvekili aday adaylığı için başvuru evraklarını İstanbul İl SKM Başkanı Küçükağa Hacıefendioğlu'na teslim etti.

-

- Sayın Kılınçkaya Neden milletvekili aday adayı oldunuz?

- Milli görüş hareketinin temel unsurlarından olan hakkın üstün olması ve Kartal İlçemizin bir vekili olması için aday adayı oldum.

 
Nasıl çalışmalarınız var?

-  Bilindiği üzere bizler Milli Görüşçüyüz ve liderimiz Necmettin Erbakan Hocadır. Refah Partisi döneminde olduğu gibi Denk Bütçe, Havuz Sistemi, D8 ve D60 ların tekrar hayata geçirilmesi, Eğitim Sisteminin tekrar önce ahlak ve maneviyat düsturu ile düzeltilmesi gibi çalışmalarımız var.


Bunlara ek olarak 81 ilde 900 küsür mili kaynak paketlerimiz var. Bunlar genel merkezimiz ar-ge başkanlığı öncülüğünde kitap haline getirildi. Örnek olarak güneş enerjisi sistemi… Bu sistem ile elektrik üretimi yapılması projelerimiz arasındadır. Rusya, Azerbeycan, Cezayir, Nijerya, Katar ve ABD'den almış olduğumuz doğalgazın bir kısmını elektrik üretiminde kullanıyoruz. Bu sistem ile doğal gaz alımımız azalacak olup sistem kendi kendini yapacak ve halkımıza herhangi bir ekstra yük binmeyecektir.
 
Kartal için düşünceleriniz nelerdir?

- Kartal'da Milli Görüş Belediyeciliği yani Refah Partisi döneminden bu yana hiçbir hizmet yapılmadı. Kartal hak ettiği konuma ulaşamadı. Kartal ilçemizden yarılan Sultanbeyli Sancaktepe ne kadar geliştiği malumunuzdur. Neden aday olduğum sorusunda söylediğim gibi Kartalın gerçek bir vekile ihtiyacı var. Bizler de bu nokta da Kartalın hak ettiği konuma gelebilmesi için var gücümüz ile çalışacağız ve 2024 Mahalli İdareler seçiminde Allah’ın izni ile Kartalı ve İstanbul’u tekrar Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturacağız. Herkese kapımız açık Kartalın sorunlarını herkesten dinler ve bildiklerimizi anlatırız.  
 
Mehmet Kılınçkaya Kimdir ?
 
1990 Afyonkarahisar, Sinanpaşa doğumlu olan Mehmet Kılınçkaya  
Liseyi Tuzla Anadolu Teknik Lisesi, üniversite eğitimini Afyon
Kocatepe Üniversitesi Endüstriyel Elektronik üzerine yaptı.  
 
Mehmet Kılınçkaya Saadet Partisi Kartal Gençlik Kolları İlçe yönetim kurulu üyeliği Sinanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu üyesi olan Mehmet Kılınçkaya aynı zaman da  
Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Gençlik Kolları Kurucu İlçe Başkanı görevlerinde bulundu.


Şuan da Kartal İlçe Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Zayıf Akım Sistemleri üzerine olan Aile  Şirketinde Genel Müdürlük görevine devam ediyor.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 14:32

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan
Erkan - 1 yıl Önce

Yolun açık olsun

SIRADAKİ HABER

banner17