Küçükalioğlu Vakfı'ndan Depremzedelere 2 Konteyner Mahallesi.

Küçükalioğlu Vakfı Depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber oldu.

Küçükalioğlu Vakfı'ndan Depremzedelere 2 Konteyner Mahallesi.

06/02/2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depreminin etkileri devam ederken, Küçükalioğlu Vakfı'da afet bölgesine depremzedelere yardım için çalışmalarını var gücüyle sürdürmekte.

-

-

Gazetemize açıklamalarda bulunan Küçükalioğlu Vakfı Başkanı Berat Küçükali, "40 adet 2 bağımsız bölümü olan wc-duş-mutfak iç üniteleri ile 32 parça yaşamsal iç donanımları tamamlanarak afet bölgesine gönderilmiş 2 konteyner mahalle kurulmuştur. Bu evlerde toplam 400 vatandaşımız barınacaktır. Konteyner evlerin, iç donanımlarının, nakliyelerinin tamamının ödemeleri yapılmıştır." Dedi.

-

-
Sözlerine devam eden Küçükali, "İkinci 30 konteyner evin sözleşmesi yapılmıştır. Üretimde sıraya girilmiş, sevkiyatları planlanmıştır. Yarın 4 tır 8 konteyner ana sınıfı diyarbakıra hareket edecektir. Ana sınıflarının ihtiyacı olan tüm oyuncak, dolap, tahta, masa, sandalye, gıda, eğitim seti, elbise gibi ekipmanlar 1 tıra yakın toplanmış onlarda ayrıyeten ana sınıfları için gönderilecektir. İlk hafta 1 tır yardım malzemesi bölgeye gönderilmiştir. 500 kg dan fazla kuru gıda malzemesi bölgeye gönderilmek üzere bağış alınmıştır. 3 depremzede aileye istanbulda direk ayni destekte bulunulmuş, 4 depremzede aileye istanbulda koruyucu aile hayırseverlerimizden eşleştirilmiş, 6 afet bölgesindeki depremzede aileye ayni destekte bulunulmuştur.

-

TOPLAM 80 KONTEYNER EV

Maraşta ve Adıyaman'da kurulmuş olan 2 büyük çadırkente wc-duş kabini içerikli konteyner ünite vakfımız tarafından gönderilmiştir. Bu gün tırlarla yola çıktılar. Toplam da 80 konteyner ev ünite, 2 tır yardım malzemesi ana hatlarıyla planlanmış ve proje olarak nihayete ermiştir. Vakfımıza yapılan bağışların tüm makbuzları sırayla kesilmiştir. Bağış yapan hayırseverlerimiz makbuzlarını vakıf merkezinden alabilirler. Vakfımız sürekli açıktır. Bağışlar ve organizasyon süreci için ziyaret edebilirsiniz. Bize gelen hiçbir telefona kayıtsız kalmayıp elimizden geldiğince tüm taleplere karşılık vermek için çalışmaktayız.
-

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Afet bölgesine ilk konteyner ev götüren sivil toplum kuruluşuyuz. Dev bir gönüllü ordusu 15 gündür bu sürece emek vermektedir. Hepsine ayrı ayrı minnettarız. İmkanlarımız ve gücümüz yettiği müddetçe biz vakıf olarak depremzedelerin yaralarını sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu önce insanlık sonra vatandaşlık görevimiz. Sizlerin destekleri her anlamda bizim için değerli. Sosyal medya hesaplarınızda faaliyetlerimizi kampanyalarımızı paylaşmanız bile başka insanlarda farkındalık yaratır ve zincir oluşturur. Aile vakıfları içerisinde memleketin en duyarlı vakfı olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2023, 13:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17