Kartalspor: 1 - Sakaryaspor: 1

Kartalspor: 1 - Sakaryaspor: 1

Bank Asya 1. Lig’in 24. Haftasında sahasında Sakaryaspor’u konuk eden Kartalsporumuz sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Play-off umutlarını sürdürmek için Sakaryaspor karşılaşmasından mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen Kartalspor öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü sürdüremedi ve karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

27. dakika da atak yönünün solunda topla buluşan Mehmet Uslu ceza sahasına orta yaptı Burak Akdiş önce topu önüne aldı sonra vuruşunu yaptı ve kaleci Harun’unun yanından topu ağlara gönderdi.

38. dakika da Kartalspor savunmasının hatasını Sakaryaspor adına İlkay affetmedi ve eşitliği sağladı. Hamza, Alper’den aldığı pas sonrasında üç Sakaryaspor’lu oyuncunun baskısıyla karşılaştı, Hamza kaleci Kaya’ya geri pas vermek istedi fakat topun süratini ayarlayamadı. Kaya ceza sahasına kadar çıktı iyi vuramayınca top İlkay’ın önünde kaldı İlkay’ın dönerek vuruşu skoru 1-1’e getirdi.

Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Kartalspor: 1 - Sakaryaspor: 1

Stat: Kartal

Hakemler: Suat Arslanboğa, Mehmet Şahan Yılmaz, Serkan Olguncan

Kartalspor: Kaya, Hamza, Timuçin (Dk. 56 Erman), Olgay, Sabutay Alper, Ahmet Gökhan, Ferdi, Mehmet, Uğur, Okan (Dk. 77 Sezer), Burak

Sakaryaspor: Harun, Berat Çetinkaya, Gökhan (Dk. 66 Onur), Salih, Gazanfer (Dk. 40 Yasin Görkem), Mesut, İlkay, Şaban, Bünyamin (Dk. 89 Berat Ali Genç), Levent, Hakan

Goller: Dk. 27 Burak (Kartalspor), Dk. 38 İlkay (Sakaryaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Timuçin, Dk. 86 Erman (Kartalspor), Dk. 51 Yasin Görkem, Dk. 74 Bünyamin, Dk. 90+3 Harun (Sakaryaspor)

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2012, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17