DSP Kartal Belediye Başkan Adayı Şahin KAYA

Yeni...

DSP Kartal Belediye Başkan Adayı Şahin KAYA


Yeni bir ilçe binası, yeni ilçe başkanı, yeni il genel meclis üyesi, yeni ilçe yönetimi derken, Demokratik Sol Parti Hızlı bir şekilde yerel seçimlere hazırlanıyor.


KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ADAYIMIZ; ŞAHİN KAYA

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe teşkilatı, Adnan Balcı göreve atandıktan sonra ki ilk örgüt toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgünün’de katıldığı toplantıda konuşan DSP İlçe Başkanı Adnan Balcı, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için gönüllerinden geçen Belediye Başkan adaylarının Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Kaya olduğunu açıkladı. Bir gazetecinin "aday açıklamak için henüz erken değil mi?" sorusu üzerine, İlçe Başkanı Adnan Balcı "hayır erken değil, aksine bizim için bir avantajdır." dedi. Selamlama Konuşması yapan Şahin Kaya "DSP'de bulunmaktan mutluluk duyuyorum. hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum." dedi.

4 İLÇE BAŞKANI BİR ARADAYDI

Toplantıya eski ilçe başkanları Tevfik Yılmaz, M. Behmen Kutay, Güngör Çelik ,Bilal Tarakçı da katıldı. Toplantıda konuşan DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı, yapacakları üye çalışmalarıyla Kartal’da her geçen gün çığ gibi büyüyeceklerini ifade ederken, yuvasına dönmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.


EN DEMOKRATİK PARTİYİZ

DSP’nin eski kimliğinden kurtulduğunu ve her isteyen yurttaşın parti üyeliğine kabul edildiğinin altını çizen Balcı, genç bir kadroyla Kartal’ı kucaklayacaklarını ve güvercin gibi uçuracaklarını söyledi. Üye çalışmalarına ağırlık vereceklerini dile getiren Balcı, önümüzdeki günlerde de CHP başta olmak üzere diğer partilerden istifa ederek DSP’ye yoğun bir biçimde katılımın gerçekleşeceğini de sözlerine ekleyerek, “Partilerin içindeki “demokratik” sözcüğü sadece DSP’de işlev görmektedir” dedi.


HALLAÇ PAMUĞU GİBİ ATACAĞIZ

DSP Kartal ilçe örgütünün yeniden yapılanması aşamasında, 7 kişilik bir muhtar kadrosuyla yola çıktıklarını kaydeden Balcı, “Bu çekirdek kadromuz önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. Yeni yapılacak üyelerimizle birlikte, Kartal’da 2014 seçimleri kazanmak için hallaç pamuğu gibi atacağız. Yeni yönetim kurulumuzun göreve başlamasıyla birlikte kadın kollarımızın da yeniden yapılanmasına hız verdik”diye konuştu.


KARTAL’I KURTARACAĞIZ

DSP’nin Türkiye’nin karanlık günlerine ışık tutacak tek parti olduğunu belirten İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirtti. AKP’nin tek partili düzene geçmeye çalıştığını da kaydeden Güzelgün,  “Bunun karşısında DSP’den başka dik duracak, baş kaldıracak bir başka parti yok. Laikliğin içinin boşaltıldığı, demokrasinin askıya alındığı bu ülkeyi bu karanlık güçlerden kurtarmamız gerekiyor”dedi.

20 MAHALLEDE HİZMET YOK

CHP’li Kartal Belediyesi’ni de eleştiren Güzelgün, “Şu anda sosyal demokrat olarak geçinen bir kadronun oturduğu Kartal Belediyesi’nin üç yıllık bütçesi 500 milyon TL. Üç yıldır Kartal’a ne yaptılar. 20 mahalleye bakıldığında, karşınıza kocaman bir sıfır ortaya çıkıyor. Sosyal demokratların hizmet kriterleri Kartal Belediyesi’nde yok. Kartal iyi yönetilmediği gibi, 15 yıllık AKP kuşatmasından kurtardığımız Kartal’ı bu kez büyük bir tahribattan kurtaracağız. Kendi asfalt fabrikasına sahip Kartal Belediyesi, Pendik Belediyesi’ne ucuza sattığı asfaltı kendisi çok pahalıya alıyor. Kartal Belediyesi’nin gerçeklerini de önümüzdeki günlerde halkımıza anlatacağız”dedi.

Kartal DSP İlçe teşkilatı şu isimlerden oluştu;

Adnan BALCI - Başkan

Semra DEMİRBAŞ - Basından Srm. Bşk. Yrd.

Güngör ÇELİK - İlçe Sekreteri

Dilek HAVAN - Sayman

Güldane KAPLAN - Kadından Srm. Bşk. Yrd.

Volkan YALÇINKAYA - Gençlikten Srm. Bşk.Yrd.

Lütfü KEFELİ

Alişan İMRE

Ezgi YILMAZ

Asım ORUÇ

Gül KAPLAN

Deniz ÖZER-

Hasan SÖYLEMEZ

Nurten TAŞ

Canan ÖZTÜRK

Muammer TEKİN

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2012, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17