Erdoğan Kılıçtaroğlu'na yüklendi "Bu imza kimin Kemal Efendi!"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal...

Erdoğan  Kılıçtaroğlu'na yüklendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Akit'in haberi ile vurdu.

Erdoğan bugün partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda Kılıçdaroğlu'na yüklenirken, “Diyorum ya yüz nakli yapıldı ama genler aynı, tepkiler, refleksler aynı çünkü 28 Şubat değil mi, üniversitelere kızlarımızın önünü kapatan buna sahip çıkan sensin. MHP ile birlikte kızlarımızın okula gitmesi için rahatlatan yasayı yaptık bunu sen değil misin Anayasa Mahkemesi'ne götüren, oraya gönderdiğin imza var gazetelerde” dedi.

Başbakan'ın “oraya gönderdiğin imza var gazetelerde” sözleriyle işaret ettiği haber, Akit'in bugünkü sayısında yayınlanan bir haber.

Akit'in bu haberinin başlığı, “Bu imza kimin Kemal efendi!” şeklinde.



Haber, şöyle:

“Yıllardır başörtülülere karşı çıkarmadık engel bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Üniversitede başörtüsü sorununu çözen biziz” şeklindeki sözleri başta başörtülüler, herkesi şaşırttı.

Çifte kongre sonrası yine bir “yeni CHP” iddiasıyla kimi gazetelere demeç veren Kılıçdaroğlu, CHP'nin “din karşıtı” olmadığını, ancak toplumda böyle bir algı olduğunu iddia ederek bunun sorumluluğunu da sağ partilere yıktı. Oysa hükümetin başörtüsüne serbestlik getiren her girişimine takoz olan Kılıçdaroğlu, önceki YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan aleyhine suç duyurusunda bile bulunmuştu.”

İŞTE KILIÇDAROĞLU İMZALI O BAŞVURU



Habervaktim

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2012, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17