İmkan Demirci 1 oy farkla Kartal Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Seçildi!

Kartal Belediyesi...

İmkan Demirci 1 oy farkla Kartal Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Seçildi!

Kartal Belediyesi Mart ayı ilk oturumu 5 Mart 2012 Pazartesi günü Meclis 1. Başkan vekili Taner Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

2. BAŞKAN VEKİLİ SEÇİMİ YAPILDI

Kartal Belediyesi Turan Mengcür yerine Meclis 2. Başkan Vekili seçimi yaptı. CHP’nin adayı İmkan Demirci olurken, Ak Partinin adayı da Metin Bektaş oldu.

CHP ADAYINI ZORLUKLA BAŞKAN YAPABİLDİ!

İlk yapılan oylamada 16 oy İmkan Demirci alırken, 16 oy da Metin Bektaş aldı ve 2 adette boş oy kullanıldı. Durum meclis üyeleri arasında alaylı gülüşmelere neden oldu. Beklenenin aksine bir durum olunca yeniden oy pusulası hazırlanıncaya kadar beş dakika meclise ara verildi. Bu bekleme esnasında Kamer Gök'ün meclise katılması "telefonla çağırıldı" söylentisine neden oldu.

İKİNCİ KEZ OYLAMA YAPILDI!

Birinci oylamada eşit oyların çıkmasından sonra yeniden toplanan meclis oylamaya geçti. Bu seferde Ali Rıza İkisivri'nin mecliste olmaması dikkatlerden kaçmadı. İkinci kez yapılan oylamada İmkan Demirci 17 oy, Metin Bektaş 16 oy aldı ve 1 oyda boş kullanıldı. İmkan Demirci 1 oy farkla Meclis başkan 2. vekilliğine seçilmiş oldu.


ÖZDEMİR MECLİSİ TERKETTİ!

Oylamanın hemen ardından Taner Özdemir'in randevum var diyerek apar topar meclisten ayrılması yerini Demirciye bırakması merak uyandırdı!

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2012, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17