Hamza Tozkoparan “İyi oynayarak galip gelmek istiyoruz.“

Kartalspor Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan, Macit Özcan Spor Kompleksinde sürdürülen Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yakından takip ettiğini, kendisinin ve takımının üç puana inandığını söyledi.

Hamza Tozkoparan “İyi oynayarak galip gelmek istiyoruz.“
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Adana Demirspor karşılaşması sonrasında İstanbul’a dönmeyerek takımla birlikte Mersin’e geçen Kartalspor Kulüp Başkanı Hamza Tozkoparan, Macit Özcan Spor Kompleksinde sürdürülen Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yakından takip ettiğini, kendisinin ve takımının üç puana inandığını söyledi.

3 Aralık Pazartesi günü gece geç saatlerde Mersin’e geçen İstanbul temsilcisi Kartalspor, burada Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı Hamza Tozkoparan’da kafileyle birlikte Mersin’e geçti. Çalışmaları yakından takip eden Tozkoparan, Oyuncularının bu karşılaşmaya iyi hazırlandığını, çalışmalarında gayet olumlu geçtiğini söyledi.

Tozkoparan, bir süredir iyi oynadıklarını fakat iyi oyunlarını puana çeviremediklerini söylerken bu hafta oynanacak olan Adanaspor karşılaşmasında hem iyi oynayan, hem de üç puan alan taraf olacaklarını ifade etti.

Taraftarlarının Pozitif enerjisine ihtiyaçlarının olduğunun altını çizen Tozkoparan; “Taraftarlarımız pozitif enerjilerini bize iletsin ve bize destek versin, Adanaspor’u Adana’da yenmek ve kendi saha ve seyircimiz önünde Tavşanlı Linyitspor karşısına daha güçlü çıkmak istiyoruz.” dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2012, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17