CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes “Kula kulluk etmek Şirktir! Basın yanlışlıkların üzerine cesurca gitmelidir.“

İstanbul Gündemi Gazetesi'nin 7. Kuruluş yılı münasebetiyle gerçekleştirdiği “başarıyı ödüllendiriyoruz” gecesi geçtiğimiz Cuma akşamı Ümraniye Salon Semazen'de gerçekleşti.

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes “Kula kulluk etmek Şirktir! Basın yanlışlıkların üzerine cesurca gitmelidir.“
Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD), Dünya Basın Mensupları Derneği, Yerel Basın Birliği Derneği’nin desteklediği Geceye, CHP İstanbul Milletvekili (Eski Beyoğlu Müftüsü) İhsan Özkes, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, AYGAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kahyaoğlu, Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Hakan Manici, Aytekin Yaşar, Halil Topal, Selim Akdoğan, Nimet Kartal, Turan Bal, Yasemin Er Yıldız, Yaşar Kaba, Halil Mert, Ömer Faruk Gerçek, Recep Karakoç, İbrahim Şahin, Barış Arslan, Tevfik Erk, Süleyman Hilmi Eren gibi isimler katıldı.

KULA KULLUK ETMEK ŞİRKTİR!
Gecede en çarpıcı konuşmayı CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes yaptı. Özkes "Günümüzde Genel basın İktidara yaklaşıp övmekle meşkul. Yerel Basına bu anlamda büyük iş düşmektedir.
Yanlışlıklar karşısında dimdik durunuz. İktidara yaklaşıp doğruları yazmamazlık etmeyiniz. Unutmayınız ki KULA KULLUK ETMEK ŞİRKTİR! (Şirk; Allah'a eş koşmak) Yanlışlıkların üzerine dosdoğru gidiniz!" dedi.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANINIZ BASINI AYIRIYOR!
CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes konuşması bittikten sonra Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) üyelerinin oturduğu masaya gelerek bir sohbet gerçekleştirdi. Gazeteci arkadaşlar "Konuşmanız çok güzeldi yalnız siz böyle söylerken partinizin belediye başkanı Kartal'da gazeteciler arasında ayrımcılık yapıyor! Yazılarını ve eleştirilerini beğenmediği gazetelerden reklamı kestiği gibi birde yüklü tazminat davaları açarak yıldırmaya çalışıyor!" dediler.

Duyduklarına çok şaşıran CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes "Partimiz basın
özgürlüğünü en çok savunan partidir. Ben sayın belediye başkanı ile görüşürüm" dedi. Özkes daha sonra basın mensupları ile resim çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2012, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17