Sarıgül'den Kartal'a destek! Kartal'da yok mu?

Şişli Belediyesi'nin araçlarıyla Mevlana Şeb-i arus törenleri giden Uğurmumcu Mahallesi sakinleri, Mustafa Sarıgül'e minnettar kalacaklar.

Sarıgül'den Kartal'a destek! Kartal'da yok mu?
Uğurmumcu Mahallesi'nin çalışkan ve başarılı Muhtarı Soner Eker'in sosyal medyada facebook adresinden Mustafa Sarıgül'e teşekkür mesajı şaşkınlıkla karşılandı. 

Eker Mesajında "Şişli Belediyesi'nin ve Uğurmumcu Mahallesi Muhtarlığımızın ortaklaşa düzenlediği 07 Aralık 2012 Mevlana Şeb-i Arus törenleri Konya turu için Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül'e teşekkür ederiz." dedi.

KARTAL'IN SUYUMU ÇIKTI?

Kartal'ın 20 Mahallesinden biri olan ve Sol oyların en çok olduğu yer olarak bilinen Uğurmumcu Mahallesi'nin taa kalkıpta Şişli Belediyesi'nden araç alarak Konya'ya gitmesi akılları durduracak nitelikte. Uğurmumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker'in bu konu hakkında ki açıklamalarını siz okurlarımıza duyuracağız.

İŞTE SARIGÜL'ÜN BAŞARISININ SIRRI!

Bilenler bilir, bilmeyenlerde öğrenir. Denilen o ki; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kendisine uzanan elleri asla geri çevirmeyen birisi. Dernek ve kurumlar Sarıgül'den araç ve destek istedikleri zaman, Memleketine, Mezhebine ve ilçesine bakmadan yardımı ve aracı yollar. Bazı Belediyeler kendi ilçesine bile araç vermezken, Sarıgül'ün bu davranışı halkçı olduğunun en bariz örneği. Yine bazı ilçeler kendi ilçelerine asfalt dökmeye bile acizdirler. Buraya neden asfalt dökmüyorsunuz? denildiğinde "Burası Büyükşehir Belediyesine ait, o döksün" mazeretine sarılırlarken, Sarıgül asfaltlamaktan hiç kaçınmayan bir lider.  



Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 15:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa DOĞAN
Mustafa DOĞAN - 11 yıl Önce

Sayın Altınok beyfendiye sormak lazım bunu.... Önce kendisine sorsun ben ne yaptım kartal için diye... Ben chp'ye oy veren kartalda oturan bir vatandaş olarak secim öncesi Altınok birde secim sonrası Altınoku konuşmak lazım aslında diyorum... Tabiri caizse yüzünü gören cennete gider misali kendisini gördüğümüzmü var Altınok by'in.... Yada kayda değer bir hizmetinimi gördük beyfendinin... Neyse lafı uzatmayayım insanları yargılamadan önce insanın kendisine sorması lazım kendisini yargılaması lazım... Bence Soner EKER by yaptığı cok doğru... Mahalle muhtarı şişli belediyesine gitse ne olur... Mahalle sakinlerini bir etkinliğe götürmesinin yada bir geziye götürmesinin biz mahalle sakinleri olarak bir sakıncasını görmüyorum... takdir bile ediyorum... Uzatmayalım konuyu her mahalenin bir SONER EKER gibi birilerine ihtiyarcı var...

akif beki
akif beki - 11 yıl Önce

helal olsun sarıgüle helal olsun soner abiye altınok öz beyede hiç bir şey demiyorum ?

FERHAT KÖROĞLU
FERHAT KÖROĞLU - 11 yıl Önce

vatani ve halki için çalişan herkesten allah razi olsun.işte lider ayrimcilik yapmiyor.

ezel ekiz
ezel ekiz - 11 yıl Önce

konya gezisine katıldım çok harikaydı herkeze tavsiye ederim buradan şişli belediye başkanı sayın mustafa sarıgüle şükranlarımı sunuyor mahalle muhtarımız soner ekerede yapmış oldugu bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz

SIRADAKİ HABER

banner17