İlhan Güzelgün “Partimize Kartal'da üst düzey katılımlar olacak!“

Kartal İlçe Başkanlığının geçen hafta düzenlediği ve DSP Genel Başkanı Masum Türker’in de katıldığı "İktidara Yürüyüş" yemeği adeta gövde gösterisine dönüşmüş ve Kartal’da büyük ses getirmişti.

İlhan Güzelgün “Partimize Kartal'da üst düzey katılımlar olacak!“

Gazetemize açıklamalarda bulunan DSP Kartal İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün “Öncelikle gecemize katılarak renk katan tüm yurttaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Salon hıncahınç doldu. Sonradan katılarak yer sıkıntısı yaşayan misafirlerimizin de hoşgörüsüne sığınıyorum. Kartal’da Ak Güvercin artık kanatlanmıştır. Ben siyasi hayatım boyunca lafla değil çalışarak yükselmişimdir. DSP’nin Kartal siyasetinde ağırlığı gün geçtikçe hissedilmeye başlamıştır.

DSP KARTAL'DAN İKTİDARA YÜRÜYECEK!
Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Mahalle teşkilatlarımız, hanım kollarımız ve gençlik kollarımız durmaksızın çalışıyorlar. İlçemiz sürekli dolup taşmaktadır. Biz yerelde üzerimize ne düşüyorsa ziyadesiyle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ak Güvercin Kartal’da nasıl ki önceki yıllarda bir kıvılcım gibi hareketi başlattıysa, Allah’ın izniyle yine aynısı olacaktır. "İlçe binamızın açılışında genel başkanımıza bir söz vermiştim. Ak Güvercini altın burçlarla Kartal'da Kartal Belediyesine çakmazsam kendimi değerlendiririm ve istifa ederim demiştim. Bu sözlerimin arkasındayım.

PARTİMİZE ÜST DÜZEY KATILIMLAR OLACAK!
Hedefimiz yerelde iktidar olmaktır. Partimize her geçen gün katılımlar oluyor. Kartal Siyasetinin tanınmış simalarıyla görüşmelerimiz devam etmektedir. Her partiden geniş katılımlar olmaktadır. İlerleyen günlerde ve zamanda üst düzey katılım yapanları basın aracılığıyla düzenleyeceğimiz törende halkımıza duyuracağız.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17