Maltepe AVM Açıldı

Maltepe Belediyesi’nin bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği Maltepe AvM (Alışveriş ve Müzik) Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'in katılımıyla açıldı.

Maltepe AVM Açıldı

Başkan Zengin, Maltepe’de ekonomik ve sosyal değerlerin yaratıldığı, ortaya çıkan değerlerin de topluma paylaştırıldığı projelere bir halka daha eklemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Maltepe Belediye Başkanı, açılış sırasında, Maltepe Organik Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen projeden elde edilecek gelirin tamamının Maltepeli gençlerin ve çocukların ücretsiz okul dışı eğitimi için tahsis edileceği bilgisini verdi.

“İstanbul’un En Zevkli Pazarı” sloganı ile ortaya çıkan Maltepe AvM, alışverişle müziği, neşeli, zevkli, canlı, heyecanlı ve sürprizlerle dolu bir pazar ortamında bir araya getiriyor. Adını “Alışveriş ve Müzik”ten alan Maltepe AvM, her cumartesi amatör genç ve hevesli müzik gruplarına canlı müzik yapabilecekleri bir ortam yaratıyor.

 Orijinal, kaliteli ve zevkli giyim ve aksesvuar ürünlerinin yer aldığı Maltepe AvM’de yeni ürünlerin yanında, dönemsel obje ve giysilerle, takı, seramik gibi tasarım ürünleri de bulunuyor. İsteyenlerin ellerindeki fazla eşyaları alıp satabilecekleri bir “Garaj satış” bölümü de yer alıyor.

Kısa sürede “İstanbul’un en zevkli pazarı” haline gelecek olan Maltepe AvM’nin ürün yelpazesi, yeni ve ikinci el giysiler, kişisel aksesuvarlar eski objeler, plaklar, pikaplar, teypler, dönem giysileri, tablolar, ephemeralar, eski paralar, pullar, zevkli tasarımlar; şapkalar, fularlar, seramikler ve takılardan oluşuyor.

Ayrıca nefis bir mutfak, neşeli ve konforlu bir pazar yeri ile hoş sohbetler ve değişik etkinlikler yalnız Maltepeliler’i değil, tüm İstanbullular’ı her cumartesi Maltepe AvM’de bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2012, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17