Gençlerden Kadem Ekşi'ye tam destek

Kadem Ekşi gençlerle Sıra Gecesinde buluştu.

Gençlerden Kadem Ekşi'ye tam destek

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Sıra Gecesi” etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Ekşi, Gençlerle birlikte türküler söyleyip çiğ köfte yedi.


AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı Gençlik Kollarının organize ettiği “Gençlerle Biz Bize” etkinlikleri kapsamında “Sıra Gecesi” düzenlendi.

Maltepe Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen programa Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi katıldı.


Gençlik kollarıyla, gençlerle çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden Ekşi, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere görev tevdi ettiği günden itibaren çok güzel bir seçim çalışmamız oldu. Bizler her daim gençlere önem veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilme yaşının 18’e düşürmesini ne kadar doğru bir karar olduğunu hep birlikte görüyoruz. Gençlerimizin siyasete bakış açısı bu yerel seçimde daha fazla önem kazanacak. İleri yıllarda gençlerin yerel ve Türkiye siyaseti üzerinde etkisi artacak ve söz sahibi olacaklar. Genç yaşta siyasette söz sahibi olan gençlerimiz kendi ayakları üzerinde durmaları kolaylaşacak. AK Parti kurulduğu günden beri sağlam temeller üzerinde ilerlemeye devam ediyor. Seçim sürecinde böyle güzel bir etkinlik yapan Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 16:33

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17