AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK ve SPOR :0 - KARTALSPOR : 0

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK ve SPOR :0 - KARTALSPOR : 0

Bank Asya 1.Lig’in 31. Haftasında deplasmana da Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Kartalspor, bu zorlu deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Pazar günü saat 14:00’de Akhisar Belediye stadında oynanan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun yönetirken yardımcılıklarını Ömer Faruk Yeşil, Serkan Akal ve Serkan Tokat üstlendi.

Haftaya 53 puanla 2. Sırada giren Akhisar, ilk iki iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet parolasıyla maça çıktı. Büyük ölçüde Play-Off umutlarını yitiren Kartalspor ise kalan karşılaşmalarda en iyi performansını sergileyerek lig sonuna kadar toplayabildiği kadar puan toplayıp lig’i en iyi yerde bitirmek istiyordu.

Karşılaşma Akhisar Belediyespor’un başlama vuruşuyla başladı. Şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürümek isteyen ve mutlak galibiyet parolasıyla karşılaşmaya çıkan Akhisar Belediyespor, karşılaşmanın başından itibaren topa hakim olan taraf oldu. Oyunun savunma yönünü iyi yapan Kartalspor, Akhisar ataklarını başarıyla savuştururken, Kartalspor kalecisi Kaya Tarakçı alınan bir puanda önemli pay sahibi oldu.

Karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlanırken karşılaşma sonrasında olaylar çıktı.

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK ve SPOR :0 - KARTALSPOR : 0

STAT: Belediye

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşku, Ömer Faruk Yeşil, Serkan Akal

AKHİSAR BLD: Oğuz - Hakan, Serkan, Kürşat, Gökhan, Anıl, Ahmet Cebe (Dk. 63 Şehmus), Mustafa Aşan, Mert (Dk. 63 Osman ), Sani  (Dk. 77 Uğur ), Sertan

KARTALSPOR: Kaya  - Uğur , Etem, Alper, Mehmet, Gökhan, Olgay (Dk. 81 Oktay), Ferdi (Dk. 87 Okan), Burak, Sezer (Dk. 67 Timuçin), Erman

SARI KARTLAR: Gökhan, Sertan, Serkan (Akhisar), Olgay, Uğur, Oktay, Etem (Kartal)

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2012, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17