KARTAL AK PARTİ’DEN KUTLU DOĞUM HAFTASINDA “KARDEŞLİK” TOPLANTISI

KARTAL AK PARTİ’DEN KUTLU DOĞUM HAFTASINDA “KARDEŞLİK” TOPLANTISI

Kutlu doğum haftasında "kardeşlik’’ teması,  örnek bir organizasyonla, Kartal siyasetinde gerçekleşti. 

KARTAL'DA İLK DEFA

Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığının, 21 Nisan Cumartesi, Pelit Restaurant’da düzenlediği kahvaltıya, CHP, MHP, SAADET, HAS, DSP, DP, BBP’nin Kartal İlçe Başkanları davet edildi.  Ak Parti Karta İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ ve İlçe Bşk. Yrd. Onur İNCEHASAN, CHP İlçe Başkanı Kamer GÖK’ün bir toplantısı sebebiyle katılamamasına rağmen İlçe Sekreteri Ümit Çiftçi ve İlçe Bşk. Yrd. Sadettin TOPAL, MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin ÖZİPEK ve İlçe Başkan Yrd. Mehmet GÖDEKDAĞ, HAS Parti Kartal İlçe Başkanı Şükrü KONTUK ve İlçe Bşk. Yrd. Hamit BEYAZIT, DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan BALCI ve İl Genel Meclis Üyesi İlhan GÜZELGÜN’ün katıldığı kahvaltı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

KATILAMAYANLAR GÖNÜLLERİNİ GÖNDERDİLER

BBP İlçe Başkanı Murat ALBAYRAK’ın şehir dışında olması, DP İlçe Başkanı Adnan MENDERES’in son anda  bir toplantısı olması, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail KIZILGÖZ’ün ise yoğunluk gerekçesiyle katılamamalarına rağmen organizasyona gönüllerini gönderdiler.

SOHBET ETTİLER, YERELİ KONUŞTULAR

Ülke aktüel ve Kartal yerel gündemi ile entelektüel siyasi sohbet şeklinde geçen kahvaltıda  Ak Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ, Siyasi Partilerle ilişkilere önem verdikleri, samimiyet  ve karşılıklı  diyalog ile sorunların çözümünün daha kolay olacağını, halkımızın kavga değil kardeşlik içerisinde olunmasını arzu ettiğini ve içinde bulunduğumuz haftanın özelliğine uygun olarak  bu tür güzellikleri yaşamak ve siyasette bir kültür haline getirmek amacını taşıdıklarını ve  katılımlardan duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2012, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17