" />

23 Nisan Kartal'da kutlandı.Tören alanında CHP ve DSP rekabeti yüzlerine yansıdı! Birbirlerini görmezden geldiler!

23 Nisan Kartal'da kutlandı.Tören alanında CHP ve DSP rekabeti yüzlerine yansıdı! Birbirlerini görmezden geldiler!

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kartal’da düzenlenen törenle kutlandı. Kartal meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, Atatürk ve şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Törene, Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Garnizon Komutanı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve İlçe yönetimi, CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök ve İlçe Yönetimi,  MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve İlçe Yönetimi, DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı, İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün ve İlçe yönetimi, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Adnan Menderes ve İlçe Yönetimi, diğer siyasi parti temsilcileri, İlçede bulunan kurumların temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen program kapsamında, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Kartal Belediyesi, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

CHP VE DSP'LİLERİN GERGİN OLDUKLARI GÖZLERDEN KAÇMADI!

Tören alanında 8.30'da hazır bulunan yöneticiler ve teşkilatları saat 9.15'e kadar beklediler ve tören başladı. Bekleme sırasında siyasi parti yöneticileri birbirleriyle tokalaşıp konuşurlarken CHP ve DSP'lilerin birbirlerini görmezden gelmeleri ve hiç konuşmamaları dikkatleri çekti.

DSP'YE YATAY GEÇİŞLER Mİ OLACAK?

CHP'den istifa ederek DSP'ye geçen ve İlçe Başkanı Adnan Balcı ile Kartal'da DSP'yi harekete geçiren İlhan Güzelgün'e CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ve yöneticilerin çok kızgın oldukları ifade ediliyor. Kızmalarının nedeni olarak'ta bu ayrılışın CHP'den başka ayrılmaları tetikleyeceği endişesi olabileceği siyasi arenada konuşulmakta. Seçimlere 1,5 yıl kala siyaset dünyasında büyük transferler olabileceği kulislerde yankılanmakta. Neler olabileceğini zaman gösterecek, bekleyip, göreceğiz.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2012, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17