Onur Akın'ın CHP sevgisini, Altınok Öz'ün Akın sevgisini merak ettik. Bilgi edinmeye sorduk, sonuç her zamanki gibi!

Onur Akın'ın CHP sevgisini, Altınok Öz'ün Akın sevgisini merak ettik. Bilgi edinmeye sorduk, sonuç her zamanki gibi!

Duygu yüklü sevilen sanatçı Onur Akın'ın Cumhuriyet Halk Partisiyle duygusal yakınlığı izleyenleri adeta imrendiriyor. Akın'ın "Bir ıslıkta sen çal" şarkısı seçim boyunca sokaklarda, miting alanlarında yankılandı.

ALTINOK ÖZ'LE BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVİYORLAR!

Kartal'a defalarca konser vermeye gelen Onur Akın'ın Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'le aralarında derin muhabbet oluştu. Öyle ki bu muhabbetleri miting alanlarındaki samimi tavırlarıyla resim karelerine yansıdı.

BİLGİ EDİN-ME! ENGELLEMELERİ DEVAM EDİYOR!

13-02-2012 tarihinde Kartal Belediyesi Bilgi Edinme birimine belediyenin resmi internet sitesinden başvurduk. Sorumuzda; "Onur Akın, Kartallı Kazım meydanının açılışında konser vermişti. Kartal belediyesinden aldığı ücret ne kadardır? Şimdiye kadar festivaller dahil kaç kere konser verdi ve bunların karşılığında ne kadar ücret aldığının tarafımıza bildirilmesini arz ederiz" dedik.

BAŞKAN ÖZ ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİ SAVUNURKEN , BİLGİ EDİN-ME BİRİMİ CEVAP VERMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

24-4-2012 gecikmeli tarihte CEVAP YOK, CEVABI; "Kartallı Kazım meydanındaki açılış nedeniyle konser veren Onur Akın ile ilgili giderler Belediye Başkanlığının temsil, tören ve ağırlama giderleri kapsamında yapılmıştır. Bilgilerinize sunulur." denildi. Bu cevaptan siz ne mana çıkartırsınız, bir düşünün.

BİLGİ EDİNME PARDON EDİN-ME! BUNU HEP YAPIYOR!

Böyle başıboşluk görmedik.

Bilgi edinme kanunu’nun 3. Maddesinin

c) Bilgi: Kurum ve kuruluşların sahip oldukları kayıtlarda yer alan bu Kanun kapsamındaki her türlü veriyi vatandaşa vermesi gerektiği yasalar çerçevesinde çizilmiştir.

Kanun böyle derken, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi kurumlarından biri olan Kartal Belediyesi kanunları hiçe sayıyor ve her seferinde kamuoyunu ya cevap vermeyerek yada eksik ve alakasız bilgi vererek oyalamakta. İşin ilginç yanı ise bunu takip edecek ve gerekli soruşturmaları gerçekleştirecek merciiler uyuyorlar galiba!

CEVABINI ALAMADIĞIMIZ DİĞER SORULAR GİBİ BU SORULARDA CEVAP BEKLİYOR SAYIN ÖZ!

1 - Onur Akın Kartallı Kazım Meydanı'nın açılışında ne kadar ücret aldı?

2 - Önce ki verdiği konserlerde ne ücretler aldı?

3 - Çok mu astronomik ücretler aldı ki, cevap vermeyerek gizleme gereği duyuyorsunuz?

4 - Şeffaf belediyecilik derken şeffaflık anlayışınız bu mu?

Yukarıda ki soruları cevaplarsanız Kartal kamuoyu adına sevineceğimizi belirterek, Akın'ın aldığı ücreti öğrendiğimiz'de "bir ıslıkta bizim çalmayacağımıza" şimdiden söz veriyoruz...


Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2012, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17