Kartalbaba Geçidinin ismi değişmemiş. Belediye yetkilileri hızlı bir şekilde müdehale ettiler.

Geçen gün yaptığımız haber Kartal Belediyesi...

Kartalbaba Geçidinin ismi değişmemiş. Belediye yetkilileri hızlı bir şekilde müdehale ettiler.

Geçen gün yaptığımız haber Kartal Belediyesi yetkililerini harekete geçirdi. Geçidin hemen müdahale edilerek temizlenmesi hem bizden, hemde vatandaşlardan tam not aldı.

Yaptığımız haberler biliyoruz ki bazı çevreleri rahatsız ediyor. Oysa ki bizler temiz bir Kartal, yaşanabilir bir Kartal, huzurlu bir Kartal ilçesi olmasına çok önem veriyoruz. Yetkilileri İlçem Gazetesi olarak uyarıyor ve gözden kaçabilecek, hizmet eksik olan yerlere dikkat çekiyoruz. Eğer ki yetkililer bizim yaptığımızın haberlerin kendilerine bir iyilik niteliğinde olduğunu idrak edebiliyorlarsa ne ala, bilmiyorlarsa da canları sağolsun.

Engellilerin geçtiği bozuk setlerde yapılıp, insanların kayıp düşmeleri engellenirse bundan da Kartal'lılar adına ve gazetemiz adına büyük mutluluk ve huzur duyacağız. Belediye yetkililerinin hemen temizlemesinin ardından yine 1-2 afiş yapıştırılmış. Bunun çözümüde temizlikte çalışan bir personele geçit zimmetlenirse sorun çözülebilir diye düşünüyoruz. Bir başka ayrıntı da "GEÇİDİ" yazısının bir harfi sökülmüş yapılırsa daha şık olacağı kanaatindeyiz. Geçidin öbür tarafında ki tabela yazısınında folyoları çürümeye yüz tutmuş, bu da Kartal'a yakışmayan bir eksiklik olsa gerek.


İŞTE O GEÇİTLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ İKİ HABER;

Çağdaş bir kentin düzenli bakım gerektiğini önemseyen, gücünü halktan alan ve  halkın sesi olan İlçem Gazetesi siz değerli okurlarımız adına eksiklikleri yakından takip ediyor ve haber yaparak yöneticileri uyarmaya devam ediyor.

Kartalbaba Geçidi'nin ismi değiştimi!

Hergün yüzlerce, binlerce insanın geçtiği ve kullandığı Kartalbaba geçidi'ni herkes görüyor ama nasıl oluyorsa yönetenler göremiyorlar galiba. Tam da "Kartal'ı Seviyorum" söylemine tezat bir durum sergileniyor Kartal'da adeta.

Kartal'ı gerçekten seven gönüllülerden, eksiklikleri takip eden ekip kurulmalı

Sevmek kavramı kişilere göre değiştiği için kimseyi hakir görmüyor ve kınamıyoruz. Yaşanabilir güzel bir Kartal için sadece dikkat çekmek istiyoruz. Kartal'ı gerçekten seven gönüllülerden, eksiklikleri takip eden ekip kurulmasını ve bu ekibin yetkililere bildirdiği gibi yöneticilerinde çirkinlikleri ve eksiklikleri gidermesi gerektiğini tavsiye ediyoruz. Takdir yönetenlerin ve halkımızın.

Kartalbaba geçidi ilgi bekliyor!

Kartalbaba geçidi'nin hali içler acısı! Kartal'ın en merkezi yerinde olan geçide bu manzara hiç yakışıyor mu? Yetkilileri uyarıyor ve diyoruz ki "Kartalbaba geçidi ilgi bekliyor!"

 

15 Şubat 2011'de yaptığımız haber;

Kartal’ın merkezine ilk girişte yayaların kullandığı Kartalbaba geçidi bakım bekliyor.

Günde on binlerin, yüz binlerin belkide kullandığı Kartalbaba alt geçidinde düşen düşene. Engelliler için yapılan düz geçitteki setler yaklaşık 3 yıldan beri yıpranıp kırıldığı için, yağmurlu ve karlı havalarda yayaların düşmesine neden oluyor.

NEDEN ENGELLİ YOLU KULLANILIYOR?

Geçit giden ve gelen yayalara ikiye ayrılmadığı için, yayalar kalabalık zamanlarda merdivenlerde sıkışıyorlar ve engelli geçidini kullanmak zorunda kalıyorlar. Hal böyle olunca da düşen düşene.

İLÇEM GAZETESİ TAKİPTE

Güzellikleri öven, yanlışlıkları da nezaket dahilinde uyaran İLÇEM GAZETESİ, Kartal’ı sevenler ve Kartal’lı vatandaşlar her şeyin en iyisine layıktır diyerek yetkilileri uyarıyor. Lütfen Kartalbaba geçidinin bakımını yapınız, birileri düşüpte bir yerini kırmadan.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2012, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17