Kartal'ın merkezinde bozuk caddeye asfalt döküldü. Yetkilileri tebrik ediyoruz.

8 Mart 2012'de "Hizmet Acziyeti" başlıklı...

Kartal'ın merkezinde bozuk caddeye asfalt döküldü. Yetkilileri tebrik ediyoruz.

8 Mart 2012'de "Hizmet Acziyeti" başlıklı haberimizde Kartal'ın merkezinde bozuk caddeye asfalt dökülmesi gerektiğini ve yetkililerin duyarsız kaldığını belirtmiştik.

HAYIR DUASI ALDINIZ, ALDIK!

Haberimizde yetkilileri uyarmamızdan dolayı vatandaşlarımızdan teşekkür mesajları yağmıştı. bir kaç gün önce o bozuk yolun yapıldığını belirten esnaflarımız bize "Allah razı olsun. Asfalt döküldü nihayet, sağolun" dediler. Biz de "Asfaltı döken belediye yetkilileri, onlara teşekkür ve dua ediniz" dedik. Bu vesile ile bozuk caddenin yapılmasında emeği geçen yetkilileri tebrik ediyoruz. Yaşanabilir bir Kartal için en basit görünen hizmet bile takdire şayandır. Kartal halkı kazanmıştır. İlçem gazetesi olarak yanlış ve eksikleri yazmayı bildiğimiz gibi, yapılan hizmetleri de öven haberler yaptığımızı da bu vesile ile belirtmiş olalım...


HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTUK;


Aytekin YAŞAR - İLÇEM

Yukarıda resimde gördüğünüz alt geçit Kartal'ın merkezinden Pendik'e gitmek isteyen her aracın mecburi geçeceği bir yol ve mayın tarlası gibi çukurlardan oluşuyor. Yolun bozuk olduğunu bilenler geniş açı alarak sol taraftan geçidin altına giriyorlar. Ya bilmeyenler, ön takımları bozup sanayinin yolunu tutuyorlar!

KARTAL'I SEVMİYORSUNUZ!

Bir gazeteci olarak bu haberi yapmadan önce yaklaşık altı aydır hem Kartal Belediyesi asfalt sorumlusuna hem de bazı meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına söyledim. Çözüm mü maalesef yok. İsmini vermeyeceğimiz asfalt sorumlusu dostumuz işi büyükşehir belediyesine attı. Ak Partili meclis üyelerine gittim, onlarda bu iş için Kartal Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunsunlar gereğini yapalım dediler.

KARTAL'I SEVİYORUM! DEMEKLE SEVİLMEZ!

Evet, Bu yoldan her gün sıradan vatandaşlar geçerken, idareciler ve Kartal'ı yönetenlerde buradan geçiyor. İşin ilginç tarafı Kartal Belediye Başkanımız da evine gitmek için bu yolu kullanmak zorunda, görmüyor mu? sorusu akıllara geliyor.

VATANDAŞLAR KIZGIN!

Yolun bozukluğu hakkında fikrini sorduğumuz vatandaşlar bu hizmet acziyetinden şikayetçiler. İşin ilginç yanı ise acaba kaç kişi ya da kurum bu yol hakkında veya her hangi Kartal'da ki bir yapı ve şekil bozukluğu için yetkili mercilere başvurup düzelmesi için talepte bulunmuş merak konusu.Oysa herkes bilir ki "Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz!" yani herkes layığını bulur, layıkı ile yönetilir!

Şu bir gerçek ki, yirmi dakikalık bir asfalt oparasyonu ile o yol yama dahi yapılabilir ama nerde. Yerel yönetim bekler ki büyükşehir yapsın, Büyükşehir bekler ki haber veren olsun!

Biz neden yazıyoruz derseniz, kimine göre sırf muhalefet olsun diye! Kimine göre da yol yapılır da bel ki birileri "Allah razı olsun bu yolu yapanlardan ve vesile olanlardan, her gün neler çekiyorduk geçerken" diyerek dua alırız diye! Karar vicdan sahibi okurlarımızın...

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2012, 22:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17