" />

İsmail Erdem, taksicilerle bir araya geldi

İsmail Erdem, taksicilerle bir araya geldi

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Feyzullah Özcan ilçedeki taksicilerle bir araya gelerek, taksicilerin sorunlarını ve isteklerini dinledi.

İlçede faaliyet gösteren taksici esnafı ile 15 Mayıs Salı sabah kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanımız İsmail Erdem, her geçen gün gelişen ve büyüyen Sancaktepe’yi tüm kurum ve kuruluşları ile daha ileriye taşımak için çaba sarf edildiğini belirtti.

Belediye hizmetlerini gün gün takip etme imkânına sahip olan taksici esnafının sosyal yaşamın gelişmesinde önemli katkılarının olduğunu söyleyen Başkan İsmail Erdem, “ Sizler toplumun her kesimine hizmet veriyor ve yüz yüze iletişime geçiyorsunuz. Bu yüzden mesleki hizmetiniz kadar sosyal sorumluluk bilinci içinde çalışmalarınızı yürütmeniz gerekmektedir. Bu sebeple ilçe hakkında temel bilgileri doğru vermelisiniz. Bu noktada sizlere önemli görevler düşüyor” dedi.

İlçe nüfusunun her geçen gün arttığını, bunda göçlerin önemli etkisinin olduğunu belirten Başkan Erdem, artan nüfusun taksiciler için daha çok iş imkânı anlamına geldiğini söyledi. Başkan Erdem, yeni açılan yolar ve caddelerle Sancaktepe’de ulaşım sorunun büyük ölçüde rahatladığını, yapılan asfaltlama çalışmaları ile de yollarda daha rahat ve konforla araç kullanma imkânı sağladığını belirtti. Başkan Erdem, Sancaktepe’deki belediye hizmetlerinden de söz ederek yeni projelerle devasa yatırılmaların ilçeye kazandıracağı vizyonun önemli olduğunu kaydetti. Belediye Başkanımız İsmail Erdem’in taksicilerden Sancaktepe halkı adına da istekleri oldu, “Sizler Sancaktepe’yi temsil ediyorsunuz.  Hizmet sunduğunuz vatandaşlara güvenilir bir ev sahibi olarak misafirperverliğinizi gösterin.  Ayrıca gürültü kirliliği konusunda ve trafiğin düzenli işlemesi hususunda da dikkat olmanızı istiyorum” dedi.

Daha sonra ağırlıkla korsan taksi konusundaki taksici esnafının sorunlarını dinleyen Erdem, bunların çözümü için çaba harcayacaklarını söyledi. Taksiciler, toplantı nedeniyle Başkan Erdem’e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2012, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17