" />

Bilge Çocuklar’ın Gurur Günü

Bilge Çocuklar’ın Gurur Günü

Ümraniye Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bilge Çocuk Akademileri programı, 2011-2012 eğitim yılını coşkulu bir kutlamayla bitirdi. 2011-2012 eğitim yılında 1. Dönem 815, 2. Dönem 704 olmak üzere toplam 1519 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

Ümraniye Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bilge Çocuk Akademileri programı, 2011-2012 eğitim yılını coşkulu bir kutlamayla bitirdi. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı Kokteyl Salonu’nda düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kütüphane Müdürü Türkan Öztürk ile bilge çocuklar ve aileleri katıldı.

SERTİFİKALARINI BAŞKAN HASAN CAN VERDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda şiir dinletisi, slayt gösterisi, piyesler, yabancı dil sunumları, 3 ayrı dilde söylenen şarkılar ve halk oyunları gösterilerini sunan küçük bilgeler, uzun bir maratonu bitirerek, hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu yaşadılar. 23 ayrı Bilgi Evi’nden gelen 600 katılımcıyla şenlenen programda, bilge çocuklara sertifikalarını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Hasan Can, yaptığı kısa konuşmada onlara tavsiyelerde bulundu.

1519 ÖĞRENCİ SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDI

Bilge Çocuk Akademileri bünyesinde 2011-2012 eğitim yılında 1. Dönem 815, 2. Dönem 704 olmak üzere toplamda 1519 öğrenci sertifika almaya hak kazandı ve bir sonraki adım için gün saymaya başladı. Çevre, Edebiyat, Basın yayın, Bilgisayar, Drama, El Sanatları, Sağlık, Satranç, Ev Ekonomisi ve Yabancı dil eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuklar, gelecek eğitim yılında yapacakları çalışmalar için umutları ve hayalleriyle, bu sezonu kapattılar. Yeni eğitim yılı kayıtları Eylül ayı itibariyle Bilgi Evleri’nden gerçekleştirilecek.

Öte yandan, program kapsamında bilge çocukların el emeği olan Ebru, Ahşap Boyama, Resim ve elişi ürünlerinin sergisi de katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2012, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17