Kartal'dan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu geçti. Okulları, Cemevi'ni, Kaymakamlık binasını inceledi

Kartal'dan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu geçti. Okulları, Cemevi'ni, Kaymakamlık binasını inceledi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Kartal’da İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve inşaatları hala devam eden okulları ve Kartal Cemevini ziyaret etti.

İstanbul Valisi Mutlu’ya Kartal’da yaptığı geziler boyunca İstanbul İl Meclis Başkanı Hüsamettin Koçak, İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal, Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Hasan Altuntaş, DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşlik etti. Vali Mutlu temeli kısa bir süre önce atılan Cevizli İlköğretim Okulu’nun inşaatını gezerek, okul müdüründen ve inşaat sorumlularından okul hakkında bilgi aldı.

Heyetin bir sonraki durağı, 50. Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu oldu. Heyet, burada Okul Müdürü İbrahim Kibar’dan okul ile ilgili bilgi aldı.

50. Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu ziyaretinden sonra Vali Mutlu kısa bir süre önce tamamlanmış olan Öğretmen Zekeriya Göçer İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Burada da incelemeler yapan heyet, yine temeli kısa bir süre önce atılan Kartal Hükümet Konağını inceledi. Hükümet Konağı inşaatının ardından heyet, Disk Tekstil Meslek Lisesi ek binasının inşaatını gezerek okul müdürü ve inşaat sorumlusundan bilgi aldı.

Okul gezilerini tamamlayan heyet daha sonra Kartal Esentepe Mahallesi’nde bulunan Kartal Cemevi’ni ziyaret etti. Vali Mutlu Cemevi’nde verilen kurslarda, kursiyerlerin yapmış olduğu el işi sergisini gezdi.

Vali Mutlu ve heyet Kartal Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saçlı’dan Cemevi hakkında bilgi aldı.İsmail Saçlı Vali'ye "Cenaze hizmetlerini otoparkta veriyoruz. Bu hizmetin amacına uygun yapılması için Cem evimizin çevresinde bulunan gecekondu alanının Cemevine devri konusunda yapılan çalışmalara desteğinizi bekliyoruz." dedi. Vali Mutlu gerekli yardımın yapılacağını belirterek, Mutlu ve beraberindeki heyet, Cemevi’nde hatıra fotoğrafı çektirerek Kartal’daki gezisine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2012, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17