Metin Bektaş'tan duyarlı davranış. Uyardı!"KAÇAK CAFE! KAÇAK OTO YIKAMA! KAÇAK SU! Kartal Belediyesi'ne Para Lazım İken!"

Haberleriyle gündem oluşturan, Gücünü...

Metin Bektaş'tan duyarlı davranış. Uyardı!

Haberleriyle gündem oluşturan, Gücünü Halktan ve Hak’tan alan Kartal’ın sesi İlçem Gazetesi'nin skandal haberi yine Kartal Belediye Meclisi’nin gündemindeydi.

İki ay önce yaptığımız skandal haberi Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Metin BEKTAŞ duyarlılığı ile meclise taşıdı. Bektaş’ tan başka kimsenin bunu sahiplenmemesini açıkçası yadırgadık. Oysaki temiz toplum için duyarlı bireylerin mücadele etmesi şarttır.

KAÇAK CAFE! KAÇAK OTO YIKAMA! KAÇAK SU!

Mecliste söz alan Bektaş “Gündemde amatör spor kulüplerinde yardım maddesi konuşuluyor. Bu amatör spor kulüplerinin içinde geçen dönemlerden bildiğim kadarıyla şu an burada içinde yok, Kartal Belediye Sporun da bulunduğunu düşünüyorum. Kartal Belediye sporla, Kartal Belediyesi arasında nasıl bir mutabakat var bilmiyorum. Kartal Belediyesine ait bir otopark, Kartal Belediye Spor’a kiralama yapılıyor. Bu yerde kaçak bina şeklinde kafeterya ve yıkama yağlama işi yapılıyor. Aynı yerde kaçak kuyu bulunuyor, hatta bu belgeleriyle basına da yansıdı. Aynı yerde kaçak elektrik ve su kullanılıyor. Bu Kartal Belediye Spor adına yapılıyor.

KARTAL BELEDİYESİNE PARA LAZIM İKEN!

Buranın aylık geliri 20-25 bin lira iken, Kartal Belediyesi’ne para lazım iken aylık bin lira gibi bir para ile başka yere kiraya veriliyor. Biz burada amatör spor kulüplerine belediyenin bütçesinden yardım yapıyorsak yapalım. Ama bununla beraber amatör spor kulüplerine yardım yapılırken Kartal Belediye Spor bin lira kira geliri alıyor, 25 bin lirayı özel kurum alacak. Otopark kaçak, oto yıkama kaçak, kullanılan su İSKİ tarafından belgelenmiş kaçak. Dolayısıyla bunlar da göz önüne alınarak yardım yapılırken, yönetimin ne şekilde, nasıl yapılacağını özellikle dikkat etmesini rica ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2012, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17