Kamer Gök "İnsani duygulardan uzak, kirletmek için, itibar kaybına uğratmak için, ellerinde çamur, çamurun içinde kaybolacaksınız!"

Kartal Belediyesi Mayıs ayı son oturumunda...

Kamer Gök

Kartal Belediyesi Mayıs ayı son oturumunda söz alan CHP Kartal ilçe başkanı ve Kartal Belediye meclis üyesi Kamer GÖK kendisi hakkında çıkan konutuyla ilgili haberi meclise taşıyan Mehdi AKMAN’ a sitem ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Benim kirliliğime dair bir kırıntı kadar bir şey bulamazsınız.

Kamer GÖK “Bir kısım içerden ve aşağıdan çalışmaların olduğunu biliyorum. Yakacık’ta bir daire aldım. Petrol iş’te ki dairemi herkes biliyor. O dairemi sattım, problemleri çözüp kendime bir daire aldım. Orası dört yıl önce bitmiş, iskânları alınmış yerdir. Bana satan şahıs ise halen içinde kirada oturmaktadır. Buranın çam ağaçları var ortasında. Burası yapılırken bu çamlar belediye tarafından koruma altına alınmış ve Kartal Belediyesi lehine park yapılmıştır. Yani arkadaşlar, insanlar niye bu kadar vicdansızlar. İnsani duygulardan uzak, kirletmek için, itibar kaybına uğratmak için, ellerinde çamur, çamurun içinde kaybolacaksınız. Benim kirliliğime dair bir kırıntı kadar bir şey bulamazsınız. Hepinizi bu meseleyi araştırmaya davet ediyorum, rica ediyorum. Her türlü kirliliğin içerisinde koşarak şehir yasalarının peşinden koşarak bunları buraya getirmenizi kınıyorum. Şiddetle kınıyorum, sitem ediyorum. Herkes ahlaki olmak zorundadır.

Belediye başkanımızın bu konuya cevap vermesini istiyorum!

Rivayet olunur ki, ben meclis başkan vekili olarak oranın yeşil alana açılmasını engellemişim gibi gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Ben de çağrı yapıyorum birincisi belediye başkanımızın bu konuya cevap vermesini istiyorum. İkincisi sevgili Mehdi ‘ye vicdani ve adil olmasını, bu meseleyi araştırmasını istiyorum. Adil ise bu meseleyi araştırıp, meclise getirmesini rica ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2012, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17