Cemil Ekşi Gözaltına mı alındı!

Orhanlı'da bu sabah eş zamanlı gerçekleştirilen...

Cemil Ekşi Gözaltına mı alındı!
Orhanlı'da bu sabah eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlar sonucu Orhanlı Belediyesi'nin pek çok çalışanı gözaltına alındı.
EKŞİ’NİN YAKALANDIĞI İDDİA EDİLİYOR
Gözaltına alınanlar arasında belediye başkan yardımcıları,  bazı meclis üyeleri, encümen üyeleri ve çok sayıda belediye çalışanı olduğu bildirildi. Orhanlı Eski Belediye Başkanı Cemil Ekşi’nin ise evine yapılan baskında bulunamadığı, hakkında çıkartılan arama kararı sonucu Ankara’da yakalandığı ve İstanbul’a getirilmek üzere yola çıkarıldığı iddia ediliyor.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda ilk belirlemelere göre gözaltına alınanların bazılarının isimleri şöyle:


Yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı, ancak operasyanların süreceği de gelen haberler sırasında. Operasyonlarda alınanların Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü ifade edildi.


PEK ÇOK DAVADAN YARGILANIYORDU

Ekşi halen biri ağır cezada olmak üzere altı ayrı davadan yargılanıyordu. Operasyonların bu davalarla mı yoksa başka dosyalardan mı olduğu bilgisine henüz ulaşılamadı.

ANAP’TAN CHP’YE…
Ekşi'nin rozeti Baykal tarafından takılmıştı. Daha sonra Gürsel Tekin’nin İl Başkanlığı döneminde CHP Tuzla Belediye Başkan adayı olmuş seçimi kaybetmesinin ardından önce CHP İlçe Başkanı ardından da kısa bir dönem CHP İl Başkan Yardımcılığı yapmıştı.

(çağdaş tuzla)
Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2012, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17