İsmail Erdem evi yanan ev sahiplerine ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

İsmail Erdem evi yanan ev sahiplerine ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Geçen hafta,  henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan ve 3 binada büyük çapta maddi hasara sebep olan yangın sonrası Belediye Başkanımız İsmail Erdem ev sahiplerine ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi Görele Sokak’ta geçtiğimiz hafta bir evin çatısında başlayıp, rüzgârın etkisi ile yan binaların çatılarına sıçrayarak toplamda üç binada maddi hasara neden olan yangın sonrası zor durumda kalan ev sahiplerini, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ziyaret etti.

14 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirdiği ziyaretinde Başkan Erdem, evleri zarar gören vatandaşlara gereken desteğin yapılacağını belirterek, olayda can kaybının yaşanmamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Yangın mahallinde başkan yardımcıları ile beraber incelemelerde bulunan Başkan Erdem, iki katlı bir binanın çatısında başlayan yangının şiddetli rüzgârında etkisi ile diğer iki binanın çatısına sıçradığını ve söndürme çalışmalarının ise bir saat sürdüğünü ifade etti. Başkan Erdem, en çok hasarın yaşandığı iki katlı binanın sakinlerine geçmiş olsun diyerek, “Mal kaybı da can kaybı gibi acı verir. Allah daha kötüsünden korusun. İtfaiyenin olaya hızlı bir şekilde müdahale etmesi daha kötü sonucu önlemiştir” dedi. Başkan Erdem, yangında zarar gören ailelere belediye olarak destek olunacağını söyledi.

Ev sakinleri de yaşanan olayı Başkan Erdem’e anlatarak, zor günde kendilerini ziyaret etmesinden dolayı Başkan Erdem'e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri ise yaşan olayın bölgede paniğe sebep olduğunu ama itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyük bir facianın önüne geçildiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2012, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17