Altınok Öz Mimar Hüseyin Karakaya'nın Teleferik projesini mi uygulayacak!

Altınok Öz Mimar Hüseyin Karakaya'nın Teleferik projesini mi uygulayacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, üç yıllı aşan görev süresi içerisinde Kartal'a heyecan katacak bir proje hayata uygulayamadı. Birilerinin ballandıra ballandıra "Kartal'da atom bombası etkisi yapacak" diye lanse ettiği proje, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya'nın projesiydi.

KARTAL'I 5 YILDIZLI İLÇE YAPACAĞIM!

2009 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nin belediye başkan adayı olan Karakaya, halk tarafından çok sevilmesine rağmen demokratik geçen seçimler sonucu belediye başkanı seçilememişti. Karakaya'nın Kartal'ı 5 yıldızlı ilçe yapacağım dediği projelerden biri de teleferik projesiydi. Karakaya "Kartal'ı cezibe merkezi yapacağım. Kartal, Aydos ve Ayazma arasına ayrıca bir Teleferik projemiz var. Bana göre Teleferik lüks değil günümüzde bir ihtiyaçtır" demişti.

HÜSEYİN KARAKAYA İSMİ VERİLMELİ

Teleferik projesi uygulamaya geçirilirse Kartal halkı için sevindirici olacak. Kendisine eskiden bağlı olan ilçeler Pendik, Maltepe, Sancaktepe, Sultanbeyli vs. hızla gelişirken, Kartal hep geride kaldı. Doğru olacak davranış ise, ola ki sahiplenilen Teleferik yapılırsa en azından Hüseyin Karakaya'nın isminin projeye verilmesi olur.

Haydi hayırlısı...

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2012, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17