Kamer Gök'ün Büyük Endişeleri"Gençleri Umrelere Götürerek Arap Emperyalizminin Kültürünü Türkiye'ye taşıyorlar!"

CHP'de ki farklı söylemler şaşırtarak...

Kamer Gök'ün Büyük Endişeleri

CHP'de ki farklı söylemler şaşırtarak aynı gün karşımıza resmen rüzgar hızıyla yansıyor.

CHP DİNE KARŞI ALGISI!

CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu "CHP’li olmak demek her inançtan insanların değer yargılarına, inançlarına saygı duymak demektir. CHP’yle ilgili yıllardan beri yanlış bir şekilde ‘CHP dine karşı’ algısı yaratılıyor” derken, bugün Kartal CHP İlçe Teşkilatı da İlçe Başkanı Adayına tabanına seslenme hakkı verdi ve ilçe başkanı genel başkanının söyleminin tam tersine umre, tarikat ve diyanet rahatsızlığını belirterek destek istedi.

UMRELERE GÖTÜRÜYORLAR! ARAP EMPERYALİZMİNİ TÜRKİYE'YE GETİRİYORLAR!

CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer GÖK "Bir gençlik modeli oluşturuyorlar. Umrelere götürerek ARAP EMPERYALİZMİ'nin kültürünü Türkiye'ye getiriyorlar! Diyanette ki bütün görevlileri milli eğitime atadılar. Tarikatlar da yetişmiş alaylıları bu nağmeleriyle devlete taşıdılar.

TARİKATLARDAN POLİSLİĞE!

Özel ordu, profesyonel ordu başlığı altında parti militanlarını hızla ordunun yapısına yerleştiriyorlar. Polisi tarikat ocaklarından yetişmiş yapı oluşturuyorlar. Demokratik devlete karşı husumet içinde olan, bir ideolojik karşı karar vermişler. Baroların, hak ve özgürlüklerin demokratik taleplerinin karşısına İdeolojik bir yapı oluşturuyorlar."

ZİHNİYET DEVRİMİ YAPMALIYIZ!

Bu değişmeli, herkesi bu mücadeleye karşı çağırıp, bir amazon gibi akarak nehre, okyanusa bunu sökmek zorundayız. Önemli bir zihniyet devrimi yaparak yürümeye devam edeceğiz.



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2012, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17