Bir işçinin feryadı "2 aydır maaş alamadık Çoluk çocuğumu festivali bırak bakkala götüremiyorum!"

Gazetemize her gün o kadar çok yorumlar geliyor...

Bir işçinin feryadı

Gazetemize her gün o kadar çok yorumlar geliyor ki, bunları mümkün mertebe onaylıyoruz. İçinde hakaret vs. olanları bazen kırpıyoruz bazen de yayınlamıyoruz. Bu gün öyle bir yorum yazılmış ki CİĞERLERİ DAĞLAYACAK cinsten. Belediye çalışanı rumuzu ile yazılan yorumu kesintisiz size ve belediye başkanımıza sunuyorum. Umulur ki işçilerin feryadı duyulurda her kes mutlu olur.

İŞTE O YORUM;

sayın başkan; bu yazıyı inşallah görürsün ve okursun. Ne demek istediğimi de anlarsın. Bu yazıda inşallah yayınlanır bu gün 30 haziran hala 2 ay oldu maaş alamadık. Çocuğumu Kartal'a bırakın festivale, bakkala götüremiyorum. Neyin festivalini yapıyorsun. Bu kadar para harcanıyor madem bizim maaşları neden ödeyemiyorsunuz.

FESTİVAL Mİ? İŞÇİLERİN MAAŞIMI ÖNCELİK OLMALI?

Halkın onaylayacağı sizce festivalmidir? Yoksa önce işçinin maaşımıdır soruyorum size. her ay böyle arkadaşların banka takipleri, kredi borcları, senet borcları, bakkal borcları, hepsi alt üst oldu. Okula çocukları kaydedecek para bile bulamaz olduk. ama hala çalışmaya işe gitmeye çalışıyoruz niye aman belediye öder ödemezlik yapmaz fakalt her ay böyle nereye kadar yazıktır günahtır temzilik işçileri güvenlik işçileri Kartursaş çalışanlarından bu şekilde verim bekleyebilirmisiniz"

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2012, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17