" />

Sancaktepe'de Sünnet Şöleni coşkusu yaşandı

Sancaktepe'de Sünnet Şöleni coşkusu yaşandı

Sancaktepe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şöleni kapsamında Sancaktepeli çocuklar sünnet edildi.

sancaktepe'nin gelenekselleşen şölenlerinden biri olan Sünnet Şöleni, 30 Haziran Cumartesi Günü Sarıgazi Stadı'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.Bir birinden güzel gösterilerle ve yarışmalarla renklendirilen sünnet Şöleni'nin açılış konuşmasını Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptı.Çocukların geleceğimiz için önemine değinen Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi'nin çocuklara yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in ardından Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan da günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi.

Hazreti Peygamberimizin sünnetini ve sağlık koşullarına uygun olarak sünnet edilen çocuklar erkekliğe ilk adım atmanın heyecanını yaşadı. Sünnet edilen çocukların ve ailelerinin katıldığı şölene Sancaktepeliler yoğun ilgi gösterdi. İlizyon ve palyaço gösterileri, yarışmalar ve performanslarla renklendirilen Sünnet Şöleni'nde Sancaktepe'nin Halk Oyunları kurslarında eğitim gören minikler de sahne aldı.

Birbirinden güzel etkinliklerin ve animasyon gösterilerinin ardından sahneye çıkan Mustafa Küçük, seslendirdiği türkülerle Sarıgazi Stadı'nı dolduran yüzlerde Sancaktepeliyi coşturdu.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2012, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17