Ak Partililerden Kartal Belediye Meclisine Baret'li İlginç Protesto

Kartal Belediyesi Mayıs ayı Meclisi Arif Dağlar zamanında başlayan ve bir türlü bitmeyen inşaat halinde ki Kartal belediyesi hizmet binasında yapılmak istenince, Ak Partililer ilginç şekilde protesto ettiler

Ak Partililer tehlikelerden veya yandan çarpmalardan koruyan baretle meclise geldiler. Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, "Bu bina neden bitmiyor? Bitmesinin hızlanması amacıyla böyle bir girişimde bulunduk" dedi.


Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız ve AK Partili Meclis üyeleri başlarındaki beyaz renkli baretlerle büyük dikkat çektiler.

Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, yaptığı basın açıklamasında “Bu binanın temeli daha önceden atılmıştı. 2009 yılında  % 90’nı bitmek üzere olan bir binayı mevcut yönetim devir almıştı. Aradan geçen dört yıllık süre içeresinde dışarıdan baktığınızda inşaat faaliyetleri devam ediyor. İş güvenliği yasamıza göre inşaata girerken ve çıkarken baret takma zorunluğu var. İş güvenliği yasası gereğini yerine getirdik. Bizim meclis üyelerimiz de kıymetlidir meclis üyelerimizinde biz güvenliğini sağlamamız gerekiyor bu manada. Aslında bunu bir latife olsun diye söylerken konuyu bir başka yöne çekmek istiyorum. İş güvenliği önlemi sadece meclis üyelerimizin için değil. Burada ki faaliyet gösteren gelen giden ve herkesle ilgili bu güvenliği alma zorunluğu zaten bizim kanunlarımızda var.

Aslolan zorunluluk sadece meclis salonuna girmek için değil önemli olan binanın neden dört yıllık süreç içeresinde bitmiş bir binanın bitirilememesi ve faaliyete geçmemesi Kartal’a hizmet edememesidir. Bu faaliyetleri gördükten sonra biraz daha bu binanın hızlı bir şekilde bitirilmesine vesile olur. Kartal’a hizmet edebilecek bir konuma gelir ve binaya gelen vatandaşlarımızda güvenli bir şekilde içeriye girebilir ve çıkabilir. Burada çalışanlarında güvenliği de son derece önemlidir. O açıdan biz bunu önemsiyoruz. Çünkü bu kanun sadece AK Parti hükümeti zamanında çıkartılan bir kanun değil. Geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetimde olduğu dönemlerde de var olan bir kanundur. Onun için iş güvenliğine sadece siyasi pencereden bakmamak lazım. Güvenlik olarak bakmak lazım. Kartal için aslolan bu binanın neden bitirilemediği gözüyle bakmak lazım. Bizim asıl amacımız binanın bir an önce bitirilmesi ve Kartal’a hizmet etmesidir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ak Parti'lileri baretlerle gören CHP'li meclis üyelerinin şakalaşmaları da gözlerden kaçmadı.









Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17